Новости Fiat (Фиат)

Оновлений Fiat Qubo в автоцентрі Fiat у Рівному Оновлений Fiat Qubo в автоцентрі Fiat у Рівному
Автомобіль відомий своїми компактними розмірами, гарною маневреністю і надзвичайною вантажомісткістю.

Тріумф FCA на 11-му міжнародному фестивалі «EuBea2016» Тріумф FCA на 11-му міжнародному фестивалі «EuBea2016»
Завдяки своїм брендам AlfaRomeo і Fiat, група FCA була одним з лідерів, домігшись перемоги в 4 з 14 категорій міжнародного фестивалю «EuBea2016», а також – серед всіх автомобільних концернів –FCA став кращим в номінації «Кращий корпоративний клієнт».

Fiat на Паризькому міжнародному автосалоні 2016 Fiat на Паризькому міжнародному автосалоні 2016
Бренд Fiat повертається в Париж з символом великої італійської краси, який є плодом зустрічі двох абсолютних символів світу автомобілів і яхт: 500 Riva, виставлений поруч зі зразком від AquarivaSuper, яхти, яка надихнула на його створення.

Fiat Fiorino в автоцентрі Fiat у Рівному! Fiat Fiorino в автоцентрі Fiat у Рівному!
Ви маєте можливість обрати як вантажопасажирський Fiorino Combi, так і вантажний Fiorino Cargo. Наразі в нашому автосалоні представлений 2-місний фургон Fiat Fiorino Cargo, з економічний дизельним двигуном. Автомобіль, в першу чергу, призначений для тих, для кого перевезення невеликих партій товару — щоденне завдання.

НОВИЙ TIPO STATION WAGON – АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ СІМ’Ї НОВИЙ TIPO STATION WAGON – АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ СІМ’Ї
Fiat завжди прагнув знаходити рішення і створювати автомобілі для сім’ї. Відповідно до цієї традиції з’явився новий Tipo StationWagon(з кузовом універсал), який маючи довжину 4,57 м є дуже містким, функціональним, технологічним і економічним, що робить життя на борту зручним і для водія, і для пасажирів.

Автоцентр Fiat у Рівному повідомляє про додаткову знижку на Fiat Linea! Автоцентр Fiat у Рівному повідомляє про додаткову знижку на Fiat Linea!
Вартість автомобіля зменшена на 10 000 гривень і становить 289 900 гривень. Ви отримаєте комфортний, безпечний сімейний автомобіль, укомплектований гальмівними системами, подушками безпеки, центральним замком з дистанційним управлінням, повним електропакетом, дзеркалами заднього виду з електроприводом і обігрівом, а також кондиціонером.

Новинки Fiat Professional в салоні Fiat у Рівному! Новинки Fiat Professional в салоні Fiat у Рівному!
До автоцентру Fiat у Рівному прибула партія комерційних автомобілів Fiat Doblo Cargo Maxi 2016 року. Запрошуємо на знайомство!

Fiat 500L - мінус 20 000 грн! Fiat 500L - мінус 20 000 грн!
Fiat 500L - універсальний автомобіль, який зміг поєднати в собі відмінну комплектацію та просторий салон, невеликі габарити і місткий трансформований багажник, високий рівень безпеки, маневреність, хорошу керованість та економічний дизельний мотор.

Додаткова знижка на Fiat Linea! Додаткова знижка на Fiat Linea!
Компанія «Італавто» повідомляє про чергове зниження вартості Fiat Linea - доступного сімейного міського седана. Вартість автомобіля зменшена на 10 000 гривень і на сьогоднішній день становить 289 900 гривень.

НОВИНКА FIAT TIPO ВЖЕ В АВТОЦЕНТРІ FIAT У РІВНОМУ! НОВИНКА FIAT TIPO ВЖЕ В АВТОЦЕНТРІ FIAT У РІВНОМУ!
FIAT Tipo - елегантний, просторий, комфортабельний автомобіль і при цьому функціональний, з високим рівнем безпеки та відмінною ціною! Вже у стандартній комплектації FIAT Tipo оснащений дуже багатим набором корисних і зручних опцій та систем.


Новости 11 - 20 из 106
Начало | Пред. | 1 2 3 4 5 | След. | Конец