Новости Fiat (Фиат)

FIAT Tipo вже в Україні та доступний для замовлення! FIAT Tipo вже в Україні та доступний для замовлення!

FIAT Tipo - модель, що знаменує собою повернення FIAT в сегмент компактних автомобілів. FIAT Tipo — комфортний і функціональний автомобіль з сучасним дизайном. Характеристики нового компактного седана Fiat Tipo роблять автомобіль унікальним у своєму сегменті.

Увага! Акція для власників автомобілів FIAT! Увага! Акція для власників автомобілів FIAT!
Ви – власник автомобіля FIAT, у якого закінчився гарантійний термін? Автоград запрошує скористатись умовами спеціальної пропозиції саме для вас!

FIAT Tipo вже в Україні та доступний для замовлення! FIAT Tipo вже в Україні та доступний для замовлення!
FIAT Tipo - модель, що знаменує собою повернення FIAT в сегмент компактних автомобілів. FIAT Tipo — комфортний і функціональний автомобіль з сучасним дизайном.

Сімейний седан FIAT Linea лише за 299 900 гривень! Сімейний седан FIAT Linea лише за 299 900 гривень!

Акційна ціна на популярний сімейний седан Fiat Linea: 299 900 гривень з бензиновим двигуном! Завітайте до автосалону Fiat у Рівному на Пухова, 85 та обирайте свій Fiat Linea за вигідною ціною.

Оновлений FIAT 500 в Автограді! Оновлений FIAT 500 в Автограді!

Ще більш стильний Fiat 500 чекає на вас! Автомобіль представлений у новому — кораловому — кольорі. Розробникам вдалося досягти, мабуть, неможливого: вони зробили цей іміджевий автомобіль ще більш стильним.

Знижки на автомобілі Fiat – в автоцентрі FIAT у Рівному! Знижки на автомобілі Fiat – в автоцентрі FIAT у Рівному!

Пора купувати! Надійні, комфортні, стильні Фіати чекають вас за акційними цінами! Тепер ще на 10 000 гривень став доступнішим іміджевий малюк Cinquecento, на 20 000 гривень знижена ціна сімейного Fiat Nuovo Doblo Panorama.

Хот-хэтч Abarth 595 пережил обновление Хот-хэтч Abarth 595 пережил обновление
Фирма Abarth, являющаяся заводским ателье компании Fiat, рассекретила обновленную версию хот-хэтча 595. Автомобилю подправили экстерьер и интерьер. Кроме этого, модель получила более мощный мотор.

Спеціальна пропозиція на Fiat Linea! Спеціальна пропозиція на Fiat Linea!

До уваги тих, хто мріє про італійську якість та надійність!
Придбайте бензиновий Fiat Linea за 323 900 грн. Ціна вказана на модель 2016 року випуску сімейного седана Fiat Linea з вигодою до 30 000 грн. Спеціальне ціноутворення діє до 30 квітня 2016 року.

Fiat разработал новую модель для Бразилии Fiat разработал новую модель для Бразилии
Официально представлена новая модель Fiat Mobi, которая предназначена для продаж в Бразилии. Компактный городской автомобиль получил выразительный и привлекательный внешний вид, комфортный салон и прекрасные характеристики.

Новинка — Fiat Doblo Cargo — вже доступна для замовлення! Новинка — Fiat Doblo Cargo — вже доступна для замовлення!
В Україну прибула перша партія комерційних автомобілів Fiat Nuovo Doblo Cargo 2016 року. Автомобілі мають вантажний відсік об’ємом 3,4 куб. м, а посилений варіант підвіски забезпечує вантажопідйомність у 750 кг.


Новости 21 - 30 из 106
Начало | Пред. | 1 2 3 4 5 | След. | Конец