Новости Fiat (Фиат)

Fiat опубликовал фотографии нового хэтчбека Argo Fiat опубликовал фотографии нового хэтчбека Argo
Компания Fiat поделилась первыми фотографиями нового хэтчбека, получившего название Argo. Модель ориентирована на авторынок Бразилии и является преемником Punto.

Появилось первое видео нового хэтчбека Fiat Argo Появилось первое видео нового хэтчбека Fiat Argo
Компания Fiat опубликовала видеотизер нового хэтчбека Argo, в котором видны элементы дизайна экстерьера модели. Предположительно, итальянская марка официально представит пятидверку в ближайшие недели.

Ателье Pogea Racing представило 404-сильный Fiat 500 Ателье Pogea Racing представило 404-сильный Fiat 500
Из ворот немецкого тюнинг-ателье Pogea Racing выехал 404-сильный хэтчбек Fiat 500. «Заряженная» версия модели получила название Ares. Компания выпустит всего пять таких автомобиль.

FULLBACK СТАВ «ПІКАПОМ 2017 РОКУ» FULLBACK СТАВ «ПІКАПОМ 2017 РОКУ»
Новий Fullback від Fiat Professional був обраний «пікапом 2017 року» в першому виданні конкурсу, організованого французьким журналом «4х4 Magazine» (EditionsLarivière). Престижна нагорода була отримана завдяки 19% від загальної кількості голосів, поданих читачами через веб-сайт журналу (www.4x4mag.com).

ТРІУМФ DOBLÒ CARGO І НОВОГО FIORINO ТРІУМФ DOBLÒ CARGO І НОВОГО FIORINO
На думку журі престижної нагороди « What Van? Awards 2017» (кращий фургон 2017 року) – конкурс, організований великим британським журналом, що надає консультації з купівлі та продажу легких комерційних автомобілів, моделі Doblò Cargo і новий Fiorino були названі кращими машинами відповідно в категоріях «легкий фургон року» і «малий фургон року».

Акція на FIAT Qubo! Акція на FIAT Qubo!
Це не прогноз погоди, а нова акція! ЗНИЖКА до 20 тисяч гривень на Fiat Qubo, а також на вантажну та вантажопасажирську версію моделі Fiat Fiorino.

СТАРТ ПЕРЕДСВЯТКОВИХ ЗНИЖОК У САЛОНІ FIAT У РІВНОМУ! СТАРТ ПЕРЕДСВЯТКОВИХ ЗНИЖОК У САЛОНІ FIAT У РІВНОМУ!
Автоцентр FIAT у Рівному поспішає повідомити всім шанувальникам італійських автомобілів та потенційним клієнтам про зниження цін на деякі моделі Fiat.

Старт передсвяткових знижок у салоні FIAT у Рівному! Старт передсвяткових знижок у салоні FIAT у Рівному!
Планували покупку Fiat Nuovo Doblo або Fiat Fiorino? Зараз найкращі ціни на ці моделі! Компанія «Італавто» поспішає повідомити всім шанувальникам італійських автомобілів та потенційним клієнтам про зниження цін на деякі моделі Fiat.

Бестселер жовтня  FIAT  Doblo! Бестселер жовтня FIAT Doblo!
З моменту своєї появи на ринку Fiat Doblo користувався стабільною популярністю у всьому світі, і також серед українських автолюбителів. Заслуживши визнання своєю універсальністю, багатофункціональністю, простотою і невибагливістю, Doblo неодноразово удостоювався почесного титулу самого визнаного автомобіля у своїй категорії.

Акційні пропозиції листопада! Акційні пропозиції листопада!
Fiat 500X - один з найстильніших в сегменті кросоверів. Це - агресивний і яскравий автомобіль, помітний на дорозі, створений, щоб максимально відобразити характер свого власника - саме тому він має надзвичайно широкі можливості персоналізації.


Новости 1 - 10 из 106
Начало | Пред. | 1 2 3 4 5 | След. | Конец