Новости SEAT (Сеат)

Знижений курс на автомобілі сімейства LEON Знижений курс на автомобілі сімейства LEON
Акцію «Знижений курс на автомобілі сімейства LEON – 5 грн. від комерційного курсу євро» - продовжено до 30.11.2017 року. Акційна пропозиція розповсюджується на автомобілі, що знаходяться на складі імпортера.

З Інтернету – на подіум: за тиждень до Франкфуртського автосалону SEAT представляє головні новинки бренда З Інтернету – на подіум: за тиждень до Франкфуртського автосалону SEAT представляє головні новинки бренда
На інтернет-конференції (http://iaawebconference.seatprapp.com) Президент SEAT Лука де Мео (Luca de Meo) продемонстрував журналістам головні новинки прийдешнього Франкфуртського автосалону.

У хэтчбека Seat Leon Cupra появилась 310-сильная версия У хэтчбека Seat Leon Cupra появилась 310-сильная версия
Хэтчбек Seat Leon Cupra получил новую версию, к названию которой добавилось обозначение R. Самая мощная и эксклюзивная модель испанской марки обзавелась 310-сильным мотором и механической коробкой передач. Всего будет выпущено 799 таких автомобилей.

Вибір назви для нового кросовера SEAT Вибір назви для нового кросовера SEAT
На другому етапі ініціативи #SEATseekingName 10 130 надісланих пропозицій скоротили до дев'яти, щоб 12 вересня обрати з них фіналістів. Третій кросовер компанії, що з'явиться наступного року, носитиме назву однієї з іспанських місцин: ABRERA, ALBORAN, ARAN, ARANDA, AVILA, DONOSTI, TARIFA, TARRACO, TEIDE.

SEAT Arona у небі SEAT Arona у небі
Незвичайний спосіб ознайомити загал із новою моделлю: не на дорозі, не на треку чи стенді автосалону, а в небі.

SEAT Ateca за зниженим курсом євро: -3 грн! SEAT Ateca за зниженим курсом євро: -3 грн!
Інформуємо Вас, що, починаючи з 12 липня 2017 року, стартує унікальна можливість для клієнтів компанії Авто-Київ – офіційного дилера SEAT в Україні, придбати автомобілі SEAT Ateca за зниженим курсом: -3 грн. від комерційного курсу євро.

Комунікаційні можливості найвищого рівня Комунікаційні можливості найвищого рівня
Компанія SEAT зробила наступний крок у розвитку автомобільних комунікацій, першою серед європейських автовиробників запропонувавши додаток, сумісний із технологією Android Auto™. Зараз додаток можна завантажити на території Іспанії, а протягом кількох наступних тижнів – і на решті ринків, де представлений бренд SEAT.

Новий SEAT Arona: сучасне міське авто Новий SEAT Arona: сучасне міське авто
Новий SEAT Arona вже тут. Першими його побачили 250 журналістів на заході для преси в Барселоні. Дебют моделі відбудеться на Франкфуртському автосалоні у вересні.

Представлен новый кроссовер Seat Arona Представлен новый кроссовер Seat Arona
Компания Seat поделилась информацией о своем новом творении – компактном кроссовере Arona. На автомобильном рынке вседорожник поборется за покупателей Nissan Juke, Hyundai Kona, Kia Stonic и Citroen C3 Aircross.

До "безвізу" готові! До "безвізу" готові!
Тількі з 10 червня до 31 серпня зроби діагностику за спеціальною ціною, купуй пакет необхідних страхових полісів для подорожуючіх зі знижками до 25%, або отримуй його при купівлі 2-ох та більше позицій з переліку оригінальних аксесуарів.


Новости 1 - 10 из 95
Начало | Пред. | 1 2 3 4 5 | След. | Конец