04 марта 2014

ГЛОБАЛЬНА СПІВПРАЦЯ VOLVO CARS ТА APPLE

ГЛОБАЛЬНА СПІВПРАЦЯ VOLVO CARS ТА APPLE

VOLVO CAR GROUP (VOLVO CARS) ТА APPLE INC. (APPLE) ОБ’ЄДНУЮТЬ ЗУСИЛЛЯ ЗАРАДИ ТОГО, ЩОБ НАДЗВИЧАЙНО ПОПУЛЯРНА ОПЕРАЦІЙНА СИСТЕМА APPLE СТАЛА ДОСТУПНОЮ І ДЛЯ ВОДІЇВ. ЦЕ ОБ’ЄДНАННЯ ОДНІЄЇ З НАЙБІЛЬШ ПРОГРЕСИВНИХ СВІТОВИХ КОМПАНІЙ АВТОМОБІЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ ТА НАЙБІЛЬШ ВІДОМОЇ КОМПАНІЇ ПЕРЕДОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У СВІТІ.
Об’єднання ставить за мету змінити досвід користування автомобілем зсередини. Нова система під назвою Apple CarPlay поєднує у собі характеристики та сервіси відомі користувачам iPad, iPhone та iPod, що тепер стануть доступними безпосередньо в автомобілях Volvo на сенсорному дисплеї центральної консолі.
Volvo Cars розширює можливості Apple, поєднуючи їх зі спеціально створеним інтерфейсом, який забезпечує водіям доступ до функцій і послуг компанії Apple за допомогою голосового управління та управління на кермі, при цьому гарантуючи повну безпеку та зручність у використанні.
Взаємодія між операційною системою від Apple і новим програмним забезпеченням та інтерфейсом від Volvo Cars обіцяє значно змінити інтер’єр салону та відчуття від перебування всередині автомобіля. Простота та функціональність – дві риси притаманні як Volvo Cars, так і Apple, вирізнятимуть салон автомобілів Volvo.
«Простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс від Apple є ідеальним для поєднання зі скандинавським підходом Volvo до дизайну та нашою увагою до функціональності», – говорить Хокан Самуельсон, президент і виконавчий директор Volvo Cars.
Першим автомобілем, де буде втілено Apple CarPlay стане новий XC90, який буде представлено трохи згодом у 2014 – одна з найбільш очікуваних моделей останніх років, яка прийде на зміну традиційному XC90, який встановив визначення «позашляховик» та став найбільш продаваною моделлю за всю історію Volvo Cars.
Із Apple CarPlay користувачі відразу ж впізнають свої основні додатки iPhone, такі як телефон, повідомлення, музика та навігація. Базове устаткування також включає в себе додаткові аудіо-програми, зокрема Spotify – відомий сервіс, який забезпечує прослуховування музики у потоковому режимі.
«Портретна» орієнтація екрану Volvo надає користувачам можливість використовувати одночасно контент Volvo Cars і Apple, усуваючи необхідність перемикання між екранами самого автомобіля та iPhone.
Apple CarPlay ідеально інтегрується з новим інтерфейсом Volvo Cars. Візуально він стає частиною системи, відображаючи відомі іконки додатків Apple.
«Користувачі iPhone будуть відчувати себе у новому Volvo, як вдома. Ми створили систему повністю інтегровану у великий вертикальний сенсорний екран, що підносить досвід використання мобільного пристрою в автомобілі на новий рівень. Це, у поєднанні із системою голосового управління Siri, створеною заради безпеки водія, ще раз підкреслює, що Apple ідеально підходить для Volvo», – зазначає Хокан Самуельсон.
Легкий зв'язок
Apple CarPlay дозволяє підключати пристрої до автомобіля через кабель Lightning, а у найближчому майбутньому – за допомогою Wi-Fi. Зв’язок побудовано на основі потокового відео каналу H.264, який повертає вхідний сигнал користувача з сенсорного екрану. Apple CarPlay буде доступний в майбутніх моделях Volvo на базі нової архітектури масштабованої платформи (SPA), починаючи з нового Volvo XC90 у 2014 році.
Переглянути відео: http://www.youtube.com/watch?v=kqgrGho4aYM



21 декабря 2017

Тюнинг-ателье Carlex преобразило пикап Toyota Hilux

Польское ателье Carlex поработало над Toyota Hilux. Подготовленная программа тюнинга предусматривает изменение экстерьера и интерьера автомобиля. По словам представителей фирмы, в новинке воплощены лучшие черты пикапов.


13 декабря 2017

Шпионы сфотографировали серийный кроссовер BMW X2

В распоряжении издания Motor1 оказались шпионские снимки серийного кроссовера BMW X2. Машину, лишенного какого-либо камуфляжа, сфотографировали во время транспортировки в Германии.


10 декабря 2017

Infiniti опубликовала тизеры нового QX80

Компания Infiniti решила «подогреть» интерес к флагманскому внедорожнику QX80 следующего поколения и распространила в Сети его несколько тизерных изображений. Опубликованные снимки дают представление о дизайне новинки.


11 октября 2017

Автомобили ŠKODA стали участниками самой крупной выставки электроники в Украине СЕЕ 2017

В рамках масштабной выставки электроники СЕЕ 2017 «Еврокар» представила новинки модельного ряда ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA RAPID и самый ожидаемый автомобиль года – ŠKODA KODIAQ.


11 октября 2017

ŠKODA AUTO выпустила 20-миллионный автомобиль

На автомобильном заводе ŠKODA AUTO в Квасинах был выпущен 20-миллионный автомобиль. «Юбилейным» стал ŠKODA KAROQ, производство которого стартовало в июле текущего года. Чешский производитель прошел очередной важный этап в истории и продемонстрировал успешную работу компании в рамках стратегии.


03 октября 2017

Новая система прямого урегулирования убытков по ОСАГО

Автомобилистам Украины стоит внимательнее подходить к выбору страховой компании. Начало 2016 года ознаменовалось для владельцев транспортных средств появлением новой системы прямого урегулирования убытков по ОСАГО.


Все новости