13 июля 2017

Комунікаційні можливості найвищого рівня

Комунікаційні можливості найвищого рівня

SEAT першим серед європейських автовиробників публікує сумісний з технологією Android Auto додаток у магазині Play Store
/ Додаток SEAT DriveApp спрощує доступ до комунікаційних технологій і полегшує користування автомобілем
/ Програма дає змогу переглядати й керувати вмістом пристрою Android™ через інтерфейс медіасистеми авто
/ SEAT удосконалює власну екосистему для забезпечення мобільності
Компанія SEAT зробила наступний крок у розвитку автомобільних комунікацій, першою серед європейських автовиробників запропонувавши додаток, сумісний із технологією Android Auto™. Зараз додаток можна завантажити на території Іспанії, а протягом кількох наступних тижнів – і на решті ринків, де представлений бренд SEAT.
Призначений для пристроїв на базі операційної системи Android додаток SEAT DriveApp відтепер доступний у магазині Google Play™. З його допомогою водії переглядатимуть та керуватимуть умістом пристрою Android™ на екрані мультимедійної системи автомобіля.
У магазинах App Store та Google Play™ уже є додатки SEAT DriveApp для Apple CarPlay і SEAT DriveApp для MirrorLink. Завдяки їм водії матимуть доступ до даних про статус автомобіля і з салону, і дистанційно, що відкриває більші можливості. Нині для перегляду доступні, зокрема, дані про тиск у шинах та витрату пального. За кілька тижнів вийде оновлена версія додатка з розширеним переліком функцій і сервісів.
SEAT DriveApp – самостійна розробка Технічного центру SEAT, який опікується питаннями комунікацій і є рушієм технологічного прогресу в компанії. Бренд прагне очолити роботу зі створення екосистеми для забезпечення мобільності, яка зможе запропонувати користувачам прості й доступні рішення в цій сфері. Зокрема, сумісну з пристроями на базі операційних систем iOS та Android™ технологію FullLink уже пропонують для всього модельного ряду SEAT. Комунікаційні можливості моделей SEAT відкривають перед водіями небачені досі перспективи. Адже можна коли й де завгодно отримувати інформацію про статус автомобіля та безпечно користуватися соціальними мережами навіть під час руху.
Компанія SEAT першою на ринку запропонувала технологію інтеграції смартфонів, сумісну з iOS (CarPlay), Android™ (Android Auto) та MirrorLink, і два останні роки бере участь у виставці Mobile World Congress у Барселоні. Разом з тим компанія підписала угоди з кількома партнерами, зокрема з Travipay і SABA. А це нові можливості для забезпечення мобільності, а також задоволення запитів ринку споживчої електроніки.



21 декабря 2017

Тюнинг-ателье Carlex преобразило пикап Toyota Hilux

Польское ателье Carlex поработало над Toyota Hilux. Подготовленная программа тюнинга предусматривает изменение экстерьера и интерьера автомобиля. По словам представителей фирмы, в новинке воплощены лучшие черты пикапов.


13 декабря 2017

Шпионы сфотографировали серийный кроссовер BMW X2

В распоряжении издания Motor1 оказались шпионские снимки серийного кроссовера BMW X2. Машину, лишенного какого-либо камуфляжа, сфотографировали во время транспортировки в Германии.


10 декабря 2017

Infiniti опубликовала тизеры нового QX80

Компания Infiniti решила «подогреть» интерес к флагманскому внедорожнику QX80 следующего поколения и распространила в Сети его несколько тизерных изображений. Опубликованные снимки дают представление о дизайне новинки.


11 октября 2017

Автомобили ŠKODA стали участниками самой крупной выставки электроники в Украине СЕЕ 2017

В рамках масштабной выставки электроники СЕЕ 2017 «Еврокар» представила новинки модельного ряда ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA RAPID и самый ожидаемый автомобиль года – ŠKODA KODIAQ.


11 октября 2017

ŠKODA AUTO выпустила 20-миллионный автомобиль

На автомобильном заводе ŠKODA AUTO в Квасинах был выпущен 20-миллионный автомобиль. «Юбилейным» стал ŠKODA KAROQ, производство которого стартовало в июле текущего года. Чешский производитель прошел очередной важный этап в истории и продемонстрировал успешную работу компании в рамках стратегии.


03 октября 2017

Новая система прямого урегулирования убытков по ОСАГО

Автомобилистам Украины стоит внимательнее подходить к выбору страховой компании. Начало 2016 года ознаменовалось для владельцев транспортных средств появлением новой системы прямого урегулирования убытков по ОСАГО.


Все новости