14 октября 2013

Нова мультимедійна система від Volvo Car Group отримує нагороду Red Dot Design

Нова мультимедійна система від  Volvo Car Group отримує нагороду Red Dot Design

Нова мультимедійна система від Volvo Car Group – Sensus Connected Touch, отримує нагороду 2013 - Red Dot Design. З Sensus Connected Touch власники Volvo отримують неперевершені комунікаційні можливості, включаючи перше в світі Голосове управління Spotify, яке інтегровано у автомобіль.

«Наші рішення, щодо комунікаційних можливостей, створені для того, щоб ви отримували ще більше задоволення від безпечного керування. Нагорода Red Dot Design ще раз підкреслює наш підхід орієнтований перш за все на людину та її бажання завжди залишатись на зв’язку зі світом», - зазначає Ален Віссер (Alain Visser), Старший Віце-президент Volvo Cars з маркетингу, продажів та обслуговуванню клієнтів.

Доступний для нових та як аксесуар для вживаних Volvo

Sensus Connected Touch – це аксесуар, який встановлюється авторизованими дилерськими центрами Volvo Cars та є придатним для більшості моделей Volvo - V40, S60, V60, XC60, V70, XC70 та S80. Дана система також встановлюється на вживані автомобілі Volvo, починаючи з 2011 модельного року, які оснащено інформаційно-розважальною системою Sensus та 7-дюймовим монітором. Система перетворює інтегрований 7-дюймовий монітор на сенсорний екран, яким можна користуватись навіть не знімаючи рукавичок.

Майстерно виконане голосове управління

Щоб задовольнити потреби кожного водія, система пропонує різноманітні варіанти управління: сенсорний екран, кнопки управління на кермі та управління з центральної консолі. Окрім цього, всі джерела музики можуть бути активовані за допомогою голосового управління.

«Ви можете запустити бажану композицію тільки озвучивши в голос її назву. Все це разом – голосове управління, зручний інтерфейс, надзвичайно швидкий Інтернет та широкий вибір ще близько 20 функцій та додатків, перетворюють Sensus Connected Touch на дійсно передову інформаційно-розважальну систему у порівнянні з тими рішеннями, які сьогодні пропонують наші конкуренти», - зазначає Ален Віссер.

Wi-Fi зв'язок

Підключення до Wi-Fi можливе як за допомогою вбудованих 3G/4G модемів, так і через мобільний телефон водія. Дані передаються через Wi-Fi між мобільним телефоном та Sensus Connected Touch. До Wi-Fi мережі можуть підключитись усі присутні в автомобілі, використовуючи вбудований модем.

Нагорода Red Dot Design

Red Dot – це одна із найбільш видатних міжнародних нагород за найкращий дизайн. Найбільш відомі дизайнери та експерти світу визначають найбільш об’єктивну оцінку переможців. В раках нагороди Red Dot Design визначено три основні напрямки: дизайн продукту, дизайн комунікацій та концептуальний дизайн.



21 декабря 2017

Тюнинг-ателье Carlex преобразило пикап Toyota Hilux

Польское ателье Carlex поработало над Toyota Hilux. Подготовленная программа тюнинга предусматривает изменение экстерьера и интерьера автомобиля. По словам представителей фирмы, в новинке воплощены лучшие черты пикапов.


13 декабря 2017

Шпионы сфотографировали серийный кроссовер BMW X2

В распоряжении издания Motor1 оказались шпионские снимки серийного кроссовера BMW X2. Машину, лишенного какого-либо камуфляжа, сфотографировали во время транспортировки в Германии.


10 декабря 2017

Infiniti опубликовала тизеры нового QX80

Компания Infiniti решила «подогреть» интерес к флагманскому внедорожнику QX80 следующего поколения и распространила в Сети его несколько тизерных изображений. Опубликованные снимки дают представление о дизайне новинки.


11 октября 2017

Автомобили ŠKODA стали участниками самой крупной выставки электроники в Украине СЕЕ 2017

В рамках масштабной выставки электроники СЕЕ 2017 «Еврокар» представила новинки модельного ряда ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA RAPID и самый ожидаемый автомобиль года – ŠKODA KODIAQ.


11 октября 2017

ŠKODA AUTO выпустила 20-миллионный автомобиль

На автомобильном заводе ŠKODA AUTO в Квасинах был выпущен 20-миллионный автомобиль. «Юбилейным» стал ŠKODA KAROQ, производство которого стартовало в июле текущего года. Чешский производитель прошел очередной важный этап в истории и продемонстрировал успешную работу компании в рамках стратегии.


03 октября 2017

Новая система прямого урегулирования убытков по ОСАГО

Автомобилистам Украины стоит внимательнее подходить к выбору страховой компании. Начало 2016 года ознаменовалось для владельцев транспортных средств появлением новой системы прямого урегулирования убытков по ОСАГО.


Все новости