09 декабря 2016

Новий Honda CR-V запрошує на тест-драйв!

Новий Honda CR-V запрошує на тест-драйв!

Тест-драйв — це кращий спосіб випробувати CR-V, дізнатися його ходові можливості, відчути простір салону, міць двигуна та отримати задоволення від керування.
Справжній кросовер – автомобіль, спроможний розв’язати будь-які задачі: бути втіленням найпередовішої дизайнерської думки і водночас надавати власнику максимум внутрішнього простору, бути маневреним на міських вулицях та долати бездоріжжя. Саме за це власники цінують Honda CR-V. Повсякчас CR-V — один із лідерів у своєму класі керованості, маневреності, надійності та комфорту.
Автомобіль оснащується бензиновим двигуном з прямим впорскуванням I-VTEC, об’ємом 2,4 л., потужністю 188 к.с. та автоматичною трансмісією з варіатором (CVT).
Нова безступенева коробка передач — забезпечує баланс економічності витрати пального, фірмову плавність ходу і відмінні динамічні характеристики.
Конструкція шасі адаптована під українські дорожні умови, таким чином забезпечуючи більшу надійність і комфорт від водіння: змінена конструкція переднього підрамника, ступиць (маточин), важелів передньої підвіски, через що колія спереду збільшилася на 15 мм, а розвал — на півградуса. До того ж, кліренс в новій моделі CR-V був збільшений і тепер становить 180 мм.
У нашому автоцентрі Honda CR-V представлений у топовій версії Premium, до якої, зокрема, входить навігаційна система та камера заднього огляду з динамічною розміткою та функцією передавання зображення «вигляд згори» та «180°».
До оснащення входять 8 подушок безпеки, центральний замок з дистанційним керуванням та іммобілайзер. За безпеку автомобіля відповідають наступні системи:
- Система ABS і система розподілу гальмівних зусиль (EBD)
- Система курсової стійкості (VSA)
- Адаптивний електропідсилювач керма (EPS)
- Система допомоги при гальмуванні (BA)
- Система контролю тиску в шинах (DWS)
Запрошуємо на тест-драйв до автоцентру Honda у м. Рівне, вул. Кобзарська, 85!
(067) 360-79-46, (0362) 46-06-06.



21 декабря 2017

Тюнинг-ателье Carlex преобразило пикап Toyota Hilux

Польское ателье Carlex поработало над Toyota Hilux. Подготовленная программа тюнинга предусматривает изменение экстерьера и интерьера автомобиля. По словам представителей фирмы, в новинке воплощены лучшие черты пикапов.


13 декабря 2017

Шпионы сфотографировали серийный кроссовер BMW X2

В распоряжении издания Motor1 оказались шпионские снимки серийного кроссовера BMW X2. Машину, лишенного какого-либо камуфляжа, сфотографировали во время транспортировки в Германии.


10 декабря 2017

Infiniti опубликовала тизеры нового QX80

Компания Infiniti решила «подогреть» интерес к флагманскому внедорожнику QX80 следующего поколения и распространила в Сети его несколько тизерных изображений. Опубликованные снимки дают представление о дизайне новинки.


11 октября 2017

Автомобили ŠKODA стали участниками самой крупной выставки электроники в Украине СЕЕ 2017

В рамках масштабной выставки электроники СЕЕ 2017 «Еврокар» представила новинки модельного ряда ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA RAPID и самый ожидаемый автомобиль года – ŠKODA KODIAQ.


11 октября 2017

ŠKODA AUTO выпустила 20-миллионный автомобиль

На автомобильном заводе ŠKODA AUTO в Квасинах был выпущен 20-миллионный автомобиль. «Юбилейным» стал ŠKODA KAROQ, производство которого стартовало в июле текущего года. Чешский производитель прошел очередной важный этап в истории и продемонстрировал успешную работу компании в рамках стратегии.


03 октября 2017

Новая система прямого урегулирования убытков по ОСАГО

Автомобилистам Украины стоит внимательнее подходить к выбору страховой компании. Начало 2016 года ознаменовалось для владельцев транспортных средств появлением новой системы прямого урегулирования убытков по ОСАГО.


Все новости