09 июля 2007

Ford у Львові

C-Max, С-Макс, Ford, Mondeo, Форд, Мондео, Велет Авто, Виннер Импортс Украина,

 

5 липня проходила прес-конференція, організатором якої виступив офіційний дилер у м. Львові .

Прес-конференція відбувалась з нагоди відкриття першого концептуального салону у м. Львові та представлення новинок модельного ряду, зокрема Ford C-Max / Форд С-Макс та Ford Mondeo / Форд Мондео.

Компанія створена у 2003 році, розпочала свою діяльність з сервісних послуг. Після трьох років успішної діяльності, компанія володіючи досвідом роботи на автомобільному ринку, підписала договір про дилерство з компанією - офіційним імпортером автомобілів в Україні.

Марка стала для компанії свідомим вибором, адже лише інноваційний підхід та незмінна якість є запорукою того, що вибагливий клієнт залишиться задоволеним.

Основними цінностями фірми є чесність, робота на результат і максимальна компетенція. Для забезпечення високого рівня обслуговування, працівники постійно проходять різноманітні тренінги та атестації, що приносять відчутні результати.

Основним видом діяльності компанії є продаж нових автомобілів їх гарантійне і технічне обслуговування, продаж оригінальних запасних частин, аксесуарів для автомобілів та автокосметики.

Місія фірми сформулювана наступним чином, - це максимальне задоволення потреб населення в автотранспорті, шляхом створення всіх необхідних умов, які б відповідали критеріям якості і доступності придбання та обслуговування.

Успіх компанії заснований на тому, що якість не обмежується продажем першокласних автомобілів на базі передових технологій. Програма післяпродажного сервісу також гарантує покупцям компанії високий якісний рівень обслуговування і після того, як вони придбали свій автомобіль.

Модельний ряд представлений в салоні такими автомобілями : Fiesta / фиеста, Fusion / Фюжен, Focus / Фокус, Focus C-Max / Фокус С-Макс, Mondeo / Мондео, S-Max / S-Макс, Galaxy / Галакси, Connect / Коннект, Transit Van / Транзит Ван, Transit Kombi Van / Транзит Комби Ван, Transit Kombi / Транзит Комби, Transit Minibus / Транзит Минибус.

Всі пропоновані автомобілі адаптовані до експлуатації на дорогах України. Впевненість в якості дозволяє компанії пропонувати споживачеві гарантію на всі автомобілі – 3 роки, без обмежень на пробіг.

Компанією пропонується також і централізована система покупки та обслуговування автомобіля. У перелік послуг входять: консультації досвідчених менеджерів з продажу, оформлення прямої покупки, кредиту, гарантійне і післягарантійне обслуговування, сервісні послуги. Безпосередньо у салоні клієнти можуть оформити всі необхідні документи для придбання автомобіля в кредит або для оформлення страховки на придбане авто. Для усіх власників компанія пропонує вигідні та зручні умови співпраці. Компанія пропонує для своїх клієнтів акції, знижки, а також надає можливість отримати безкоштовно дисконтну картку на сервісне обслуговування автомобіля за спеціальними умовами.

Власник дисконтної картки отримує знижку на ремонтні роботи, аксесуари, запчастини в межах дилерської мережі .

Станція технічного обслуговування оснащена новітнім устаткуванням, дозволяє компанії надавати послуги з ремонту автомобілів будь-якої складності, а відділ запасних частин своєчасно забезпечує, власників автомобілів від , усіма необхідними запчастинами, автомобільними аксесуарами і автокосметикою, у разі потреби також організовує замовлення і доставку, відсутніх на складі, запасних частин в найкоротші терміни. СТО компанії гарантує відповідність пропонованих ремонтних послуг вимогам, що визначається і встановлюється імпортером. На всі виконувані роботи і встановлені запасні частини надається гарантія.

Таким чином, компанія надає весь комплекс послуг, консультації по вибору необхідного автомобіля, забезпечення гарантійного і післягарантійного обслуговування, реєстрацію у МРЕВ, спеціальні умови кредитування, лізинг, тест-драйв, а також увагу та турботу до кожного клієнта!

Все кадры



21 декабря 2017

Тюнинг-ателье Carlex преобразило пикап Toyota Hilux

Польское ателье Carlex поработало над Toyota Hilux. Подготовленная программа тюнинга предусматривает изменение экстерьера и интерьера автомобиля. По словам представителей фирмы, в новинке воплощены лучшие черты пикапов.


13 декабря 2017

Шпионы сфотографировали серийный кроссовер BMW X2

В распоряжении издания Motor1 оказались шпионские снимки серийного кроссовера BMW X2. Машину, лишенного какого-либо камуфляжа, сфотографировали во время транспортировки в Германии.


10 декабря 2017

Infiniti опубликовала тизеры нового QX80

Компания Infiniti решила «подогреть» интерес к флагманскому внедорожнику QX80 следующего поколения и распространила в Сети его несколько тизерных изображений. Опубликованные снимки дают представление о дизайне новинки.


11 октября 2017

Автомобили ŠKODA стали участниками самой крупной выставки электроники в Украине СЕЕ 2017

В рамках масштабной выставки электроники СЕЕ 2017 «Еврокар» представила новинки модельного ряда ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA RAPID и самый ожидаемый автомобиль года – ŠKODA KODIAQ.


11 октября 2017

ŠKODA AUTO выпустила 20-миллионный автомобиль

На автомобильном заводе ŠKODA AUTO в Квасинах был выпущен 20-миллионный автомобиль. «Юбилейным» стал ŠKODA KAROQ, производство которого стартовало в июле текущего года. Чешский производитель прошел очередной важный этап в истории и продемонстрировал успешную работу компании в рамках стратегии.


03 октября 2017

Новая система прямого урегулирования убытков по ОСАГО

Автомобилистам Украины стоит внимательнее подходить к выбору страховой компании. Начало 2016 года ознаменовалось для владельцев транспортных средств появлением новой системы прямого урегулирования убытков по ОСАГО.


Все новости