26 февраля 2014

В ЖЕНЕВІ VOLVO CARS ПРЕДСТАВИТЬ 5-ТЕ ПОКОЛІННЯ СПЕЦІАЛЬНОЇ ВЕРСІЇ АВТОМОБІЛІВ VOLVO OCEAN RACE EDITION

В ЖЕНЕВІ VOLVO CARS ПРЕДСТАВИТЬ 5-ТЕ ПОКОЛІННЯ СПЕЦІАЛЬНОЇ ВЕРСІЇ АВТОМОБІЛІВ VOLVO OCEAN RACE EDITION

П'яте покоління Volvo Ocean Race Edition, що включає моделі Volvo V40, V40 Cross Country, V60 і XC60, постане перед публікою на автосалоні в Женеві на початку березня 2014 року. Водночас, компанія Volvo Cars представить V70 і XC70 Editions для клієнтів, які віддають перевагу більш динамічному вигляду і керуванню.

Регата Volvo Ocean Race - це найголовніше змагання в світі вітрильного спорту. Маршрут гонки включає зупинки в 11 містах в 11 країнах світу, а спортсменам доведеться подолати відстань в 38.739 морських миль - це 71.745 кілометрів!

"Моделі Volvo Ocean Race Edition повністю відповідають нашій стратегії - ми створюємо автомобілі, орієнтуючись на вимоги наших клієнтів. Клієнти Volvo обирають автомобілі для активного відпочинку та захоплюючих подорожей, і вони не йдуть на компроміс у таких питаннях, як безпека, захист навколишнього середовища та економія палива", - говорить Андерс Х. Густавсон (Anders H Gustavsson), віце-президент по спеціальних моделях Volvo Car Group.

Ці моделі пропонуються в чотирьох варіантах кольорів: блакитний Ocean Blue II, сріблястий Bright Silver, чорний Black Sapphire і білий Crystal White. Унікальні семиспицеві диски Portunus доступні у двох варіантах: 17 дюймів (V40 і V40 Cross Country) і 18 дюймів (V60 і XC60). Логотипи Volvo Ocean Race розташовані на порогах і передніх крилах, а при включенні інформаційної системи автомобіля на екрані з'являється заставка Volvo Ocean Race.

Шкіряна оббивка салону представлена в двох кольорах - чорному або білому з помаранчевою прошивкою. Логотип Volvo Ocean Race також вишитий помаранчевою ниткою. Прошивка гармонує з дверними панелями і килимками, причому килимки містять спеціальну гумову вставку. Унікальні декоративні елементи і шторка багажного відділення в V60 і XC60 також оформлені в стилі регати: на них зображений маршрут і логотип Volvo Ocean Race.

Виробництво моделей Volvo Ocean Race Edition розпочнеться вже навесні. Volvo Cars розраховує продати понад 16.000 таких автомобілів в 2014 і 2015 роках.

Регата Volvo Ocean Race сезону 2014-2015 стартує 4 жовтня 2014 в Аліканте (Іспанія) і фінішує 27 червня 2015 в Гетеборзі (Швеція). З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитися на сайті www.volvooceanrace.com

V70 та XC70 Edition
V70 та XC70 Edition також будуть представлені в Женеві. Ці автомобілі призначені для клієнтів, які бажають доповнити їх унікальними елементами в стилі відомої регати.

«Моделі V70 і XC70 отримали більш динамічний вигляд і характер. Це стосується ряду зовнішніх і внутрішніх конструктивних особливостей. Динамічне управління покращено за рахунок зниженого шасі на V70, а також вперше ХС70 доступна з динамічним шасі», - говорить Андерс Х. Густавсон .

V70 Edition характеризується рядом глянцевих чорних деталей, таких як решітка радіатора, дзеркала заднього виду, обрамлення бокових вікон і дверей багажника. Срібні глянцеві диски 17 дюймів включені в стандартну комплектацію, в той час як чорні глянцеві диски 17 і 18 дюймів доступні у якості опції.

Для ХС70 Edition також характерні глянцеві чорні деталі. Спеціально створені чорні глянцеві диски 18 дюймів доступні безпосередньо в стандартній комплектації.

Обидві моделі пропонуються з сидіннями із чорної шкіри з контрастною бежевою прошивкою. Прошивка також присутня на дверних панелях, центральному підлокітнику, килимках і спортивному кермі.

Виробництво моделей V70 і XC70 Edition розпочнеться навесні 2014 року. Volvo Cars розраховує продати близько 15.000 таких автомобілів в 2014-2016 роках.



21 декабря 2017

Тюнинг-ателье Carlex преобразило пикап Toyota Hilux

Польское ателье Carlex поработало над Toyota Hilux. Подготовленная программа тюнинга предусматривает изменение экстерьера и интерьера автомобиля. По словам представителей фирмы, в новинке воплощены лучшие черты пикапов.


13 декабря 2017

Шпионы сфотографировали серийный кроссовер BMW X2

В распоряжении издания Motor1 оказались шпионские снимки серийного кроссовера BMW X2. Машину, лишенного какого-либо камуфляжа, сфотографировали во время транспортировки в Германии.


10 декабря 2017

Infiniti опубликовала тизеры нового QX80

Компания Infiniti решила «подогреть» интерес к флагманскому внедорожнику QX80 следующего поколения и распространила в Сети его несколько тизерных изображений. Опубликованные снимки дают представление о дизайне новинки.


11 октября 2017

Автомобили ŠKODA стали участниками самой крупной выставки электроники в Украине СЕЕ 2017

В рамках масштабной выставки электроники СЕЕ 2017 «Еврокар» представила новинки модельного ряда ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA RAPID и самый ожидаемый автомобиль года – ŠKODA KODIAQ.


11 октября 2017

ŠKODA AUTO выпустила 20-миллионный автомобиль

На автомобильном заводе ŠKODA AUTO в Квасинах был выпущен 20-миллионный автомобиль. «Юбилейным» стал ŠKODA KAROQ, производство которого стартовало в июле текущего года. Чешский производитель прошел очередной важный этап в истории и продемонстрировал успешную работу компании в рамках стратегии.


03 октября 2017

Новая система прямого урегулирования убытков по ОСАГО

Автомобилистам Украины стоит внимательнее подходить к выбору страховой компании. Начало 2016 года ознаменовалось для владельцев транспортных средств появлением новой системы прямого урегулирования убытков по ОСАГО.


Все новости