10 сентября 2013

Volvo Car Group на Франкфуртському Автосалоні 2013

Volvo Car Group на Франкфуртському Автосалоні 2013

Динамічне перетворення та розвиток Volvo Car Group (Volvo Cars) абсолютно очевидне на Автосалоні у Франкфурті, який проходить у ці дні. Нове Volvo Concept Coupé, презентоване сьогодні на прес-конференції, демонструє міць нової Архітектури Масштабованої Платформи та нові, надзвичайно економічні чотирьохциліндрові двигуни Drive-E, які тепер доступні у шести моделях Volvo.

«Ми створюємо новий продукт, який поєднує у собі спадковість бренду, новітні технології та емоційний дизайн. Кожна основна галузь переходить в новий вимір, додаючи ще більше емоцій до інтелектуальних властивостей, які є серцем та душею Volvo», - зазначив Лекс Керсемейкерс, Старший Віце-Президент з управління стратегією виробництва продукції та модельного ряду автомобілів Volvo Car Group.

Concept Coup? – це один із трьох концептів, які демонструють новий напрямок дизайну Volvo Cars. Саме вони прокладають шлях для абсолютно нового ХС90, який буде представлено вже наступного року.

«Volvo Concept Coup? демонструє, що саме можна очікувати від нової платформи: впевнену позицію, пропорції та відомий почерк дизайнера. Незважаючи на те, що новий XC90 є зовсім іншим типом автомобіля, Ви відразу помітите взаємозв'язок з цим концептом», - запевнює Томас Інгенлат, Старший Віце-Президент по дизайну.

Презентація двигунів Drive-E Перші три, 2-літрові, 4-циліндрові нові двигуни від Volvo Cars сімейства Drive-E презентуються восени 2013 модельного року.

Трьома двигунами нового покоління, перш за все будуть оснащені моделі S60, V60 та XC60: бендзиновими турбованими - Т6 (306 к.с.) та Т5 (245 к.с.), а також турбованим дизельним - D4 потужністю 181 к.с. Двигуни Т5 та D4 будуть також доступні для нових Volvo XC70, V70 та S80. З метою отримання бажаної реакції двигуна, економічності та плавності ходу, нові двигуни додатково доповнені 8-ступеневою автоматичною коробкою передач чи покращеною 6-ступеневою механічною коробкою передач.

Стратегія Volvo Cars направлена на електрифікацію з метою збільшення потужності нових 4-циліндрових двигунів, що дозволить вийти на параметри потужності сучасних двигунів V8. Концепт представлений у Франкфурті, оснащений технологією plug-in hybrid. Поєднання високоефективного бензинового двигуна та електромотора з приводом на задню вісь забезпечує Volvo Concept Coup? потужність у 400 к.с. та 600 Нм крутного моменту.

«Наш надзвичайно успішний V60 Plug-in Hybrid довів, що найбільш ефективний автомобіль може стати і найбільш цікавим для керування. І вже сьогодні ми можемо підтвердити, що технологія plug-in hybrid також буде доступна в лінійці двигунів нового ХС90», - зазначає Лекс Керсемейкерс.

Перша в світі новітня технологія i-ART

Новітня технологія i-ART дозволяє знизити витрату палива для нових дизельних двигунів. Контролюючи тиск в кожному паливному інжекторі, на відміну від традиційної системи Common Rail, де використовується один датчик тиску, технологія i-ART дозволяє постійно стежити і коригувати тиск впорскування палива для кожного з чотирьох циліндрів двигуна.

«Наші чотирициліндрові двигуни запропонують такий рівень потужності, який сьогодні доступний сучасним шестициліндровим агрегатам, а витрата палива буде нижчою сьогоднішніх чотирициліндрових двигунів», - говорить Лекс Керсемейкерс.

Нові характеристик 60-ї серії Разом з новими двигунами Drive-E, Volvo Cars представляє нові властивості інформаційно-розважальної системи та систем безпеки для моделей V60 та S60: Sensus Connected з оновленими властивостями, Система попередження про мимовільний перетин лінії дорожньої розмітки та Система автоматичного паркування.



21 декабря 2017

Тюнинг-ателье Carlex преобразило пикап Toyota Hilux

Польское ателье Carlex поработало над Toyota Hilux. Подготовленная программа тюнинга предусматривает изменение экстерьера и интерьера автомобиля. По словам представителей фирмы, в новинке воплощены лучшие черты пикапов.


13 декабря 2017

Шпионы сфотографировали серийный кроссовер BMW X2

В распоряжении издания Motor1 оказались шпионские снимки серийного кроссовера BMW X2. Машину, лишенного какого-либо камуфляжа, сфотографировали во время транспортировки в Германии.


10 декабря 2017

Infiniti опубликовала тизеры нового QX80

Компания Infiniti решила «подогреть» интерес к флагманскому внедорожнику QX80 следующего поколения и распространила в Сети его несколько тизерных изображений. Опубликованные снимки дают представление о дизайне новинки.


11 октября 2017

Автомобили ŠKODA стали участниками самой крупной выставки электроники в Украине СЕЕ 2017

В рамках масштабной выставки электроники СЕЕ 2017 «Еврокар» представила новинки модельного ряда ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA RAPID и самый ожидаемый автомобиль года – ŠKODA KODIAQ.


11 октября 2017

ŠKODA AUTO выпустила 20-миллионный автомобиль

На автомобильном заводе ŠKODA AUTO в Квасинах был выпущен 20-миллионный автомобиль. «Юбилейным» стал ŠKODA KAROQ, производство которого стартовало в июле текущего года. Чешский производитель прошел очередной важный этап в истории и продемонстрировал успешную работу компании в рамках стратегии.


03 октября 2017

Новая система прямого урегулирования убытков по ОСАГО

Автомобилистам Украины стоит внимательнее подходить к выбору страховой компании. Начало 2016 года ознаменовалось для владельцев транспортных средств появлением новой системы прямого урегулирования убытков по ОСАГО.


Все новости