13 февраля 2017

Volvo Cars і Tablet Hotels відкривають усамітнений бутик-готель в горах Швеції

Volvo Cars і Tablet Hotels відкривають усамітнений бутик-готель в горах Швеції

Преміальний автовиробник Volvo Cars і сервіс з бронювання дизайн-готелів Tablet Hotels запускають спільний проект під назвою Get Away Lodge. Завдяки йому мандрівники зможуть відновити життєву енергію і «перезавантажитися» в унікальному відокремленому готелі на півночі Швеції.
Новий проект - частина глобальної кампанії по запуску нового V90 Cross Country, автомобіля для тих, хто цінує гармонію і баланс між улюбленою роботою і насиченим особистим життям. Об'єднавши зусилля, Volvo і Tablet Hotels придумали особливий вид відпочинку в безтурботних засніжених горах Північної Швеції. На час дії пропозиції будь-який бажаючий може забронювати відокремлений будиночок, розташований неподалік від жвавого зимового спортивного курорту Оре в провінції Емтланд, Швеція (Åre, Jämtland County). Традиційний гірський котедж був недавно відреставрований і декорований відповідно до сучасних тенденцій скандинавського дизайну.
Гості готелю, які обирають цю пропозицію, отримають в повне розпорядження новий Volvo V90 Cross Country, що ідеально підходить для складних погодних умов. Постійний повний привід, збільшений дорожній просвіт (21 см) та інноваційні системи для комфортного керування, зроблять пересування по гірських зимовим трасах зручним і безпечним. Автомобіль ідеально підходить як для подорожей по мальовничих околицях і засніжених дорогах, так і для поїздки в розташований неподалік всесвітньо відомий ресторан Fäviken Magasinet, відзначений двома зірками Мішлен.
«Наше дослідження показує, що шість з десяти людей по всьому світу хочуть проводити більше часу на свіжому повітрі, а не в офісі, - каже Бйорн Анвалл (Björn Annwall), старший віце-президент з маркетингу, продажів і обслуговування клієнтів Volvo Car Group. - Ми хочемо спонукати людей переглянути пріоритети і повернутися до своїх забутих бажань і захоплень. Котедж ідеально вписався в місце, куди можна вирватися на кілька днів з суєти, відновити такий бажаний баланс між роботою та справжнім життям».
Оточений засніженими горами, густими лісами і мальовничою річкою, ексклюзивний котедж із спальнею для двох, повністю обладнаною кухнею з приголомшливим панорамним видом на пік Орескутан і вітальнею з великим каміном. До послуг гостей їдальня, кабінет і кімната релаксації, оснащена килимками для йоги, лампами для пахощів і свічками. У кімнаті для екіпіровки можна знайти спортивне спорядження для занять зимовими видами відпочинку: лижі, теплий зимовий одяг і взуття. У повній відповідності з концепцією бренду Volvo готель пропонує максимальну розкіш в шведському розумінні.
Цілодобова консьєрж-служба допоможе гостям замовити вечерю, скласти план розваг і переконатися, що факели на території котеджу горять щоночі.
«У автомобілів та індустрії гостинності є дещо спільне: в основі затишку і комфорту лежить наполеглива робота. Саме так твориться диво, - говорить Лоран Верне (Laurent Vernhes), один із засновників і генеральний директор Tablet Hotels. - У Volvo придумали дійсно унікальний відпочинок, від якого наші клієнти будуть в захваті. А я зроблю все можливе, щоб Get Away Lodge став лише першим з багатьох подібних!»
Обмежена пропозиція на розміщення в Get Away Lodge дійсна протягом березня 2017 року. Детальна інформація та бронювання доступні на інтернет-сайті Tablet Hotels.



21 декабря 2017

Тюнинг-ателье Carlex преобразило пикап Toyota Hilux

Польское ателье Carlex поработало над Toyota Hilux. Подготовленная программа тюнинга предусматривает изменение экстерьера и интерьера автомобиля. По словам представителей фирмы, в новинке воплощены лучшие черты пикапов.


13 декабря 2017

Шпионы сфотографировали серийный кроссовер BMW X2

В распоряжении издания Motor1 оказались шпионские снимки серийного кроссовера BMW X2. Машину, лишенного какого-либо камуфляжа, сфотографировали во время транспортировки в Германии.


10 декабря 2017

Infiniti опубликовала тизеры нового QX80

Компания Infiniti решила «подогреть» интерес к флагманскому внедорожнику QX80 следующего поколения и распространила в Сети его несколько тизерных изображений. Опубликованные снимки дают представление о дизайне новинки.


11 октября 2017

Автомобили ŠKODA стали участниками самой крупной выставки электроники в Украине СЕЕ 2017

В рамках масштабной выставки электроники СЕЕ 2017 «Еврокар» представила новинки модельного ряда ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA RAPID и самый ожидаемый автомобиль года – ŠKODA KODIAQ.


11 октября 2017

ŠKODA AUTO выпустила 20-миллионный автомобиль

На автомобильном заводе ŠKODA AUTO в Квасинах был выпущен 20-миллионный автомобиль. «Юбилейным» стал ŠKODA KAROQ, производство которого стартовало в июле текущего года. Чешский производитель прошел очередной важный этап в истории и продемонстрировал успешную работу компании в рамках стратегии.


03 октября 2017

Новая система прямого урегулирования убытков по ОСАГО

Автомобилистам Украины стоит внимательнее подходить к выбору страховой компании. Начало 2016 года ознаменовалось для владельцев транспортных средств появлением новой системы прямого урегулирования убытков по ОСАГО.


Все новости