29 декабря 2016

Volvo Cars відкриває новий підрозділ з надання послуг спільного використання автомобілів

Volvo Cars відкриває новий підрозділ з надання послуг спільного використання автомобілів

Преміальний автовиробник Volvo Cars оголошує про плани створити новий підрозділ, який буде надавати послуги спільного використання автомобілів. Цей крок повністю відповідає стратегії компанії у відповідній сфері діяльності.
Новий підрозділ буде створено на базі Sunfleet - однієї з перших в світі компаній, що надає послуги спільного використання автомобілів, яка знаходиться під управлінням Volvo з 1998 року. Розташована в Швеції компанія Sunfleet має близько 50 000 передплатників в 50 містах країни. За рік кількість транзакцій складає приблизно 250 000.
Sunfleet буде відігравати ключову роль в новому підрозділі. При цьому Volvo оголосила, що діяльність нового підрозділу буде поширена на інші ринки світу, а нова компанія буде надавати абсолютно нові види послуг в повній відповідності з очікуваннями людей щодо володіння і використання автомобілів.
«Приватне володіння автомобілями нікуди не зникне, але ми з позиції автовиробника розуміємо, що масштаби приватного володіння будуть скорочуватися, і - що більш важливо - характер володіння автомобілем буде змінюватися. У Швеції у нас вже є перевірена і прибуткова концепція, і ми маємо намір розширити охоплення ринку, зробивши її глобальною», - каже Хокан Самуельсон (Håkan Samuelsson), президент і генеральний директор Volvo Cars.
Детальна інформація про оновлену стратегію Volvo Cars з надання послуг спільного використання автомобілів буде надана в найближчі місяці. Однак компанія планує доповнити існуючі і традиційні моделі володіння автомобілем новими рішеннями і послугами. Гнучкість і легкість використання, а також індивідуальний підхід розглядаються як критично важливі аспекти, необхідні для успіху нової концепції.
Генеральним директором нового підрозділу стане Боділ Ерікссон (Bodil Eriksson). В даний час вона займає пост віце-президента з продукції, маркетингу і комунікацій Volvo Car USA. Раніше вона обіймала посаду старшого віце-президента з корпоративних комунікацій.
«Сприйняття методів пересування на автомобілях і принципів володіння автомобілем, до яких ми звикли сьогодні, змінюється. Ми відзначаємо, що ці зміни фундаментальні і швидкоплинні, і Volvo своєчасно реагує на них, що дозволяє нам підтримувати статус сучасної компанії в очах наших клієнтів», - додає пан Самуельсон.



21 декабря 2017

Тюнинг-ателье Carlex преобразило пикап Toyota Hilux

Польское ателье Carlex поработало над Toyota Hilux. Подготовленная программа тюнинга предусматривает изменение экстерьера и интерьера автомобиля. По словам представителей фирмы, в новинке воплощены лучшие черты пикапов.


13 декабря 2017

Шпионы сфотографировали серийный кроссовер BMW X2

В распоряжении издания Motor1 оказались шпионские снимки серийного кроссовера BMW X2. Машину, лишенного какого-либо камуфляжа, сфотографировали во время транспортировки в Германии.


10 декабря 2017

Infiniti опубликовала тизеры нового QX80

Компания Infiniti решила «подогреть» интерес к флагманскому внедорожнику QX80 следующего поколения и распространила в Сети его несколько тизерных изображений. Опубликованные снимки дают представление о дизайне новинки.


11 октября 2017

Автомобили ŠKODA стали участниками самой крупной выставки электроники в Украине СЕЕ 2017

В рамках масштабной выставки электроники СЕЕ 2017 «Еврокар» представила новинки модельного ряда ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA RAPID и самый ожидаемый автомобиль года – ŠKODA KODIAQ.


11 октября 2017

ŠKODA AUTO выпустила 20-миллионный автомобиль

На автомобильном заводе ŠKODA AUTO в Квасинах был выпущен 20-миллионный автомобиль. «Юбилейным» стал ŠKODA KAROQ, производство которого стартовало в июле текущего года. Чешский производитель прошел очередной важный этап в истории и продемонстрировал успешную работу компании в рамках стратегии.


03 октября 2017

Новая система прямого урегулирования убытков по ОСАГО

Автомобилистам Украины стоит внимательнее подходить к выбору страховой компании. Начало 2016 года ознаменовалось для владельцев транспортных средств появлением новой системы прямого урегулирования убытков по ОСАГО.


Все новости