31 января 2014

Зірки Швеції - Volvo Cars, Златан Ібрагімович та Макс Мартін – у спільному проекті, присвяченому рідній країні.

Зірки Швеції - Volvo Cars, Златан Ібрагімович та  Макс Мартін – у спільному проекті, присвяченому рідній країні.

Компанія Volvo Cars, відомий футболіст Златан Ібрагімович та популярний продюсер Макс Мартін об’єднують зусилля з метою реалізації нової маркетингової кампанії. Співпраця трьох видатних представників нації покликана розкрити та освітити надзвичайну красу природи і національний колорит Швеції.

«Швеція має величезне значення для бренду Volvo. Тому у рамках цієї кампанії ми хочемо прославити нашу країну та її особливий дух, що допомагає нам лідирувати у таких сферах як безпека, дизайн, захист довкілля. Ми пишаємося тим, що нам випала честь робити це спільно зі Златаном і Максом Мартіном», зазначає Аса Борг, Директор з маркетингу шведського підрозділу Volvo Cars і координатор проекту.

Зірка шведського і світового футболу Златан Ібрагімович відомий у колі фанатів як «Златан». Він неодноразово ставав чемпіоном у складі найкращих клубів планети, таких як Барселона, Ювентус, Інтер, Мілан, Парі Сен-Жермен і Аякс, та вісім разів його визнавали футболістом року у Швеції. Златан також є капітаном національної збірної своєї країни.

Макс Мартін – особистість зі світовим іменем у музичній індустрії. Написані ним хіти виконують найпопулярніші естрадні виконавці – Backstreet Boys, Келлі Кларксон (Kelly Clarkson), Пінк (Pink), Бон Джові (Bon Jovi), Брітні Спірс (Britney Spears), Тейлор Свіфт (Taylor Swift), Крістіна Агілера (Christina Aguilera), Брайан Адамс (Bryan Adams) та Селін Діон (Celine Dion).

На реалізацію спільного проекту славнозвісних шведів надихнув попередній проект Volvo Cars та колективу Swedish House Mafia. Зйомки відеоролика проходили у північній частині Швеції. Головними героями фільму стали автомобіль Volvo XC70, Златан, його дружина і двоє синів. Музику до фільму написав Макс Мартін у вигляді сучасної інтерпретації національного гімну Швеції, а голос за кадром належить Златану.

«Автомобілі завжди були моєю пристрастю, та коли в тебе з'являється своя сім'я, Volvo, безперечно, стає ідеальним вибором. Я усім серцем захопився цим проектом, тому він назавжди залишиться у моїй пам'яті... Адже подібна інтерпретація нашої головної пісні воістину унікальна і викликає глибокі почуття», говорить Златан Ібрагімович.

«Всі ми – Volvo Cars, Златан та Макс Мартін – є частиною сучасної світової спільноти, однак натхнення, спокій духу і сили черпаємо у рідній Швеції. Саме це і є основною причиною, з якої ми прославляємо нашу країну», говорить Аса Борг.



21 декабря 2017

Тюнинг-ателье Carlex преобразило пикап Toyota Hilux

Польское ателье Carlex поработало над Toyota Hilux. Подготовленная программа тюнинга предусматривает изменение экстерьера и интерьера автомобиля. По словам представителей фирмы, в новинке воплощены лучшие черты пикапов.


13 декабря 2017

Шпионы сфотографировали серийный кроссовер BMW X2

В распоряжении издания Motor1 оказались шпионские снимки серийного кроссовера BMW X2. Машину, лишенного какого-либо камуфляжа, сфотографировали во время транспортировки в Германии.


10 декабря 2017

Infiniti опубликовала тизеры нового QX80

Компания Infiniti решила «подогреть» интерес к флагманскому внедорожнику QX80 следующего поколения и распространила в Сети его несколько тизерных изображений. Опубликованные снимки дают представление о дизайне новинки.


11 октября 2017

Автомобили ŠKODA стали участниками самой крупной выставки электроники в Украине СЕЕ 2017

В рамках масштабной выставки электроники СЕЕ 2017 «Еврокар» представила новинки модельного ряда ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA RAPID и самый ожидаемый автомобиль года – ŠKODA KODIAQ.


11 октября 2017

ŠKODA AUTO выпустила 20-миллионный автомобиль

На автомобильном заводе ŠKODA AUTO в Квасинах был выпущен 20-миллионный автомобиль. «Юбилейным» стал ŠKODA KAROQ, производство которого стартовало в июле текущего года. Чешский производитель прошел очередной важный этап в истории и продемонстрировал успешную работу компании в рамках стратегии.


03 октября 2017

Новая система прямого урегулирования убытков по ОСАГО

Автомобилистам Украины стоит внимательнее подходить к выбору страховой компании. Начало 2016 года ознаменовалось для владельцев транспортных средств появлением новой системы прямого урегулирования убытков по ОСАГО.


Все новости