02 июля 2013

Такого ще не було: найспортивніший седан класу «люкс» Audi A8 з вигодою до 250 000 гривень!

Такого ще не було: найспортивніший седан класу «люкс» Audi A8 з вигодою до 250 000 гривень!

Цей особливий автомобіль створений для особливих людей: захоплива спортивність, інноваційні технології і чудовий комфорт роблять його зразком вишуканості та індивідуальності.
Динамічні, плавні лінії визначають витончений та, водночас, спортивний характер цього вражаючого автомобіля. Обширні поверхні і підкреслена плечева лінія створюють мужній спортивний профіль. Легкий елегантний кузов, оснащений потужними і високоефективними двигунами, володіє чудовими динамічними характеристиками, відрізняється зручністю трансмісії і ходової частини.
У дизайні Audi A8 гармонійно поєднуються синтез плавної, потужної динаміки і величної подоби, виразність та впевненість. Навіть стоячи на місці, автомобіль випромінює солідність. Великий внутрішній простір та матеріали говорять про виключну якість і витонченість.
На Audi A8 встановлюється додаткове обладнання, розроблене із застосуванням інноваційних технологій,яке відповідає передовим стандартам сегменту «преміум».
Audi A8 в кожній деталі демонструє інноваційний потенціал Audi в області систем допомоги водієві: завдяки вживанню передових технологій взаємодії між різними системами автомобіля, ці системи є ефективнішими і досконалішими в порівнянні з аналогами конкурентів.
Напевно, сівши за кермо цього автомобіля-мрії, Ви запитуєте себе, чому Audi A8 так добре личить Вам? Відповідь проста: тому що він відмінно до Вас пристосовується. Адже ніхто не знає про Ваші бажання та смаки краще, ніж Ви самі.
У світі  існує багато видів досконалості, а неперевершений Audi A8 - це вершина досконалості від Audi.

За детальнішою інформацією звертайтеся, будь ласка, за телефоном 297-1-297 



11 октября 2017

Лучшее предложение октября: специальная цена на ŠKODA Superb

ŠKODA Superb воплощает эмоциональную силу, бескомпромиссность и характер бренда ŠKODA. Совершенный в мелочах комфорт водителя и пассажиров Superb обеспечивают новейшие технологии и системы электронных помощников.


28 сентября 2017

Спецпредложение на CITROЁN C-Elysée 2016 модельного года

CITROЁN Украина дарит новое уникальное предложение – в сентябре покупателям стал доступен комфортный седан CITROЁN C-Elysée2016 модельного года с максимально мощным мотором 1,6 л, АКПП в средней комплектации FEEL по минимально-возможной цене от 361 500 грн.


27 сентября 2017

Citroën C-Elysée по специальной цене от 359 400 грн

Приятная новость для всех поклонников CITROЁN: в официальном дилерском центре «СИТРОЕН на МОСКОВСКОМ» Вы сможете приобрести один из бестселлеров Марки — седан Citroën C-Elysée 2015-2016 годов выпуска — по специальной акционной цене*.


27 сентября 2017

PEUGEOT 2008 по специальной цене от 359 500 грн

Приятная новость для всех поклонников PEUGEOT: в официальном дилерском центре Пежо Центр Харьков «АВТО ГРАФ Ф» Вы сможете приобрести один из бестселлеров Марки — кроссовер PEUGEOT 2008 2016 года выпуска — по специальной акционной цене*.


22 сентября 2017

«Пежо Ситроен Украина» запускает выгодное предложение

До 15 октября 2017 года владельцы автомобилей Peugeot и Citroën в возрасте от 3 лет могут воспользоваться супер выгодным предложением по замене моторного масла с использованием продуктов EUROREPAR.


11 сентября 2017

PEUGEOT 3008 доступен в кредит под 0,01%* годовых на 3 года

До конца сентября Новый PEUGEOT 3008 доступен на выгодных условиях финансирования, а именно в кредит по 0,01%* годовых сроком на 3 года. Теперь, даже не обладая всей необходимой суммой, можно выехать из салона на новеньком PEUGEOT 3008 сразу и покупка не опустошит ваши карманы.


Все акции