15 апреля 2014

КОНЦЕПТ LAND ROVER DISCOVERY VISION

КОНЦЕПТ LAND ROVER DISCOVERY VISION

За 25 років з часів появи автомобіль Land Rover Discovery створив для себе завидну репутацію, адже він асоціюється як з пустелями, джунглями та гірськими піками, де неперевершені функціональні можливості допомагають йому долати навіть найбільш пересічену місцевість, так і з міськими дорогами і путівцями по всьому світу, де характерне поєднання просторого дизайну та інноваційної багатофункціональності дозволило йому досягти всесвітнього успіху, отримати безліч винагород і досягти вражаючих обсягів продажів.
Модель Discovery сформувала сегмент повноприводних автомобілів для дозвілля, і протягом покоління вона стала синонімом із цим стилем життя. Автомобіль, що завжди першим задає тенденції, наразі перебуває на шляху до трансформації, готуючись зустріти виклики наступного покоління.
Починаючи з 2015 року, фірмовий знак Discovery буде носити не єдина модель, а відокремлена лінійка автомобілів, що втілює сутність позашляховиків преміум-класу з орієнтацією на стиль життя – сучасні, багатофункціональні, практичні та жадані автомобілі, в основі яких лежатимуть легко впізнавані генетичні риси Land Rover.
Враховуючи все те, що зробила у секторі розкішних позашляховиків модель Range Rover, фірмовий знак Discovery заново визначить межі в категорії автомобілів для дозвілля. Майбутня лінійка позашляховиків Discovery, залишаючись найбільш продуманими, першокласними, практичними та багатофункціональними автомобілями у своєму класі, буде створена для радикальної оптимізації того, як водії по всьому світу сприймають пригоди сучасного життя.
КОНЦЕПТ DISCOVERY VISION: СТВОРЮЄМО МАЙБУТНЄ
Концепт Discovery – це погляд у майбутнє нового сімейства автомобілів для дозвілля компанії Land Rover. Це бачення тонко продуманого сучасного автомобіля преміум-класу для певного стилю життя – надзвичайно жадана інтерпретація фірмового знаку Discovery, що має міцні позиції, з особливою увагою на відповідній багатофункціональності та привабливому дизайні. Вона дійсно знайде відгук серед клієнтів, поважаючи у той же час усталені цінності унікальної спадщини моделі Discovery.
Завдяки покращеному об‘єму та пропорціям, ефектному контуру та всеосяжному сучасному характеру як усередині, так і зовні, цей концепт у корені відрізняється від моделі Discovery, як ми її знаємо. І у той же час її унікальні генетичні риси залишаються очевидними завдяки ступінчастому даху, додатковим віконцям у ньому, високій посадці водія та сидінням з ярусним розташуванням, і все це у гармонії створює автомобіль, що визнає своє коріння та в той же час має непохитний погляд у майбутнє.
Хоча концепт Discovery є повнорозмірним позашляховиком, він виглядає надзвичайно компактно. Цього вдалося досягти завдяки поєднанню добре продуманих елементів дизайну, таких як контурні фари та задні ліхтарі, а також зменшений передній та задній звис, що дозволяє візуально скоротити довжину. Для виготовлення фар використані удосконалені лазерні технології, що дозволяють забезпечити неймовірно яскраві промені світла з широким розповсюдженням у поєднанні з світлодіодними денними ходовими фарами. Витончені протитуманні фари на кожній стороні рельєфного нижнього облицювання здатні випромінювати як інфрачервоне, так і кольорове лазерне світло, що забезпечує роботу функції лазерного сканування місцевості та системи лазерного проектування.
У профіль підвищена центральна лінія концепту Discovery натякає на неймовірний простір усередині. Рух дверей контролюється жестами, завдяки чому немає необхідності у встановленні ручок, що в результаті привело до чистих, чудово виконаних поверхонь та щільних зазорів з приляганням ідеально урівень між їх стиками, що додатково сприяє відчуттю сучасності.
Витончені, аеродинамічні бокові дзеркала мають вбудовані камери, що збільшують огляд водія через вікна, забезпечуючи розширене поле зору під час паркування та руху заднім ходом. Одразу під дверима автоматично висуваються підніжки, полегшуючи пасажирам вхід до автомобіля та вихід з нього, у той час як світлодіоди дають можливість роздивитися територію прямо під ногами.
Задні стойки у колір кузова та ступінчастий дах перетікають у додаткові віконця та характерний асиметричний графічний елемент на задньому номерному знаку, що також нагадує про спадщину моделі Discovery.
Концепт Discovery має тонко продуманий сучасний вигляд, але він також визначає необхідність подальшого розвитку специфічних елементів Discovery, таких як відкидні задні двері багажного відділення. Вони з‘явилися у концепті Discovery як надзвичайно гнучкий в експлуатації, оновлений дизайн задньої двері, що передбачає систему розміщення декількох пасажирів у вантажному відсіку автомобіля.
Цільні задні двері багажного відділення з електроприводом, що контролюються жестами, поєднані з платформою для заходів, що висувається завдяки електроприводу з заднього бамперу прямо над нижнім облицюванням. Концепт має витончені горизонтальні задні ліхтарі та вертикальні протитуманні фари, та як і лобове, заднє скло обладнується прихованими склоочисниками, що акуратно складаються під заднім спойлером.
Концепт-кар сірого кольору Tribeca Grey, оснащено спеціальними 23-дюймовими литими дисками Aero Viper з п’ятьма спицями, що мають яскраво сріблясте покриття.
САЛОН: ПОЄДНАННЯ ІННОВАЦІЙ ТА БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОСТІ
Салон концепту Discovery – це динамічне злиття форми, кольору та матеріалів, що вражає чистою та сучасною візуальною простотою. Він майстерно виконаний з метою забезпечення величезного простору та відчуття відкритості й легкості у всіх пасажирів, у той же час огортаючи їх у середовищі, що створює почуття затишку та безпеки.
Маючи інструкції щодо забезпечення ідеального простору для дозвілля, група з розробки дизайну компанії Land Rover створила теплий та гостинний салон, виконаний у шкірі найвищої якості Nimbus і Navy, оздоблений натуральним сірим шпоном з відкрито-пористою структурою та полірованими і матовими алюмінієвими поверхнями. Великий скляний панорамний дах пропускає величезні обсяги світла та дає можливість чудового огляду, у той час як висока центральна лінія автомобіля створює відчуття безпеки.
У концепті Discovery можуть надзвичайно зручно розміститися сім дорослих людей на трьох рядах сидінь 2+3+2. Кожен пасажир має однаковий рівень комфорту з великим простором над головою та для ніг, а також доступ до місць для зберігання речей, інформаційно-розважальних функцій та аксесуарів.
Концепт Discovery зберігає високу посадку водія у просторій кабіні, що забезпечує ідеальний огляд. М‘які лінії та тепло текстуровані матеріали зі смаком доповнюють чисті та футуристичні інтерфейси технологічних пристроїв. У кермо вбудовані два невеликих сенсорних екрана на органічних світлодіодах для управління інформаційно-розважальною системою, а сигнали повороту та функції фар контролюються жестами. Індикаторні рукоятки відсутні, що візуально додає простору та зменшує відчуття нагромадження навколо водія. Окрім того, це забезпечує безперешкодний огляд панелі приладів, обладнаної екраном з високою роздільною здатністю у 3 мільйони пікселів, що забезпечує неймовірно яскраві та чіткі зображення.
Верхня частина панелі приладів має шкіряну аеродинамічну структуру для полегшення зовнішнього вигляду та забезпечення його мінімалістичності. Центральний елемент панелі приладів, що має спрямовану донизу форму, вміщує два сенсорних екрана з високою роздільною здатністю, що демонструють системні меню автомобіля. Нижній сенсорний екран може повертатися, розкриваючи нішу для зберігання, що обладнується індукційною панеллю та дозволяє полегшену зарядку смартфону без використання кабелів. Нижче по консолі розташований селектор переключення передач, що висувається прямо в руку водія у момент наближення, а також додатковий ротаційний механізм, що контролює систему Terrain Response та буксирування причепа. Додатковий ротаційний механізм можна від‘єднати та використовувати поза автомобілем для дистанційного управління рухом.
Сидіння мають рельєфну форму з ефектом огортання, а шкіряні валики обгортають раму, забезпечуючи мінімалістичний, але у той же час масивний конструктивний зовнішній вигляд. У третього ряду сидінь є свій колір – шкіра Navy на відміну від інших п‘ятьох сидінь, виготовлених зі шкіри Nimbus. Візуальне розділення допомагає створити персоналізоване середовище для пасажирів на третьому ряді. Усі сім сидінь мають синю контрастну прошивку Sky Blue.
Салон концепту Discovery, створеного для задоволення потреб сімейного життя, має оздоблення Foglizzo H20w – інноваційної елітної шкіри, що спеціально створена для забезпечення повного миття, у той час як нубукові вставки на сидіннях першого та другого ряду оздоблені Foglizzo H203, яка робить їх повністю масло- та водостійкими. М‘яка та чудова, але у той же час надзвичайно витривала шкіра Foglizzo дуже легко миється та чиститься, що робить її ідеальним рішенням для безкомпромісно активного стилю життя.
Салонне освітлення SkyLight вбудовано у структурну перекладину, що є основою для панорамного даху. Систему, що забезпечує рівномірне розповсюдження теплого світла, можна активувати, підсилювати або затемняти за допомогою жесту. Спокійне помаранчеве освітлення на дверях і підлозі додатково сприяє затишку у салоні.
ІННОВАЦІЙНА БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ
Багатофункціональність і практичність завжди були фундаментальними компонентами моделі Discovery, і кожний аспект тонко продуманого дизайну концепту Discovery втілює відчуття змістовних інновацій.
Характерна система сидінь концепту Discovery ідеально відображає його філософію. Сидіння у другому та третьому ряді можна повністю зсувати вперед і назад як незалежно, так і в комплекті, при цьому вони урівень об’єднуються з сидіннями попереду або позаду (складання сидінь у стилі кінотеатру). Крім того, сидіння можна опускати донизу, створюючи пласку поверхню, і спинка стає чудовою стільницею (складання сидінь у стилі стола). Таким чином, варіюючи комбінації розташування сидінь у стилі кінотеатру чи столу, є можливість створювати різні конфігурації для зручності та комфорту, і всі вони легко обираються з меню на консолі сенсорного екрану. До числа можливих конфігурацій входить:
• 7-місний режим – стандартне розташування сидінь для сімох дорослих у три ряди;
• 6-місний режим – середнє сидіння у другому ряді складено у стіл; більше зручності для пасажирів на зовнішніх сидіннях другого ряду;
• 5-місний режим – два зовнішніх сидіння другого ряду складені у стіл (більше зручності для пасажира на середньому сидінні) або обидва сидіння третього ряду складені у стилі кінотеатру з другим рядом (величезний вантажний простір);
• 4-місний режим або формат лімузину – зовнішні сидіння другого ряду повністю складені з передніми сидіннями у стилі кінотеатру, а середнє сидіння другого ряду складено у стіл. Два пасажира на сидіннях третього ряду насолоджуються величезним простором для ніг.
Окрім того, задня частина спинки кожного сидіння не лише обладнується екраном інформаційно-розважальної системи з управлінням жестами та широким асортиментом різноманітних функцій, а й має безліч засобів для забезпечення комфорту, такі як вбудовані висувні вішалки-плечики для пальт, розкладні столики-підноси та док-порти для планшету.
Натякаючи на оригінальну модель Discovery та її затишний мішечок у стилі дизайну Conran, що закріплюється на центральній консолі, концепт Discovery обладнується знімною похідною валізою, вбудованою у двері, а тому пасажири можуть уникати необхідності упаковувати та перевозити валізу, завантажену у багажник. Високоякісний твердий корпус закріпляється прямо на внутрішній стороні дверей, і валізу можна відділяти та виносити з автомобіля як звичайну похідну сумку, адже вона має колеса на нижній частині та висувну ручку. Для організації дозвілля створені такі аксесуари, як покривала для пікніка, ковдри та подушки для сну. Вони виконані вручну компанією Sula та зроблені з матеріалу, витканого фірмою Harris Tweed, втілюючи британську якість і майстерність.
Платформа для соціальних заходів концепту Discovery являє собою ще один витончений прояв місії дизайнерів компанії Land Rover, що спрямований на максимальну багатофункціональність. Сидіння для заходів висувається з підлоги вантажного відсіку. У частково розкладеному стані воно формує платформу для заходів. Повністю розкладена конструкція перетворюється на лаву, на якій може сидіти будь-хто.
У поєднанні з цільними дверима багажного відсіку, які повністю відкриваються доверху, перетворюючись на навіс, та висувною платформою, на якій можна стояти та спостерігати за подіями, система сидіння для заходів сприяє реалізації різноманітних варіантів проведення дозвілля від пікніків і перегляду матчу з поло до заміни забруднених дитячих комплектів для регбі. З набором додаткового обладнання сходинку підніжки можна також використовувати для закріплення та перевезення велосипеду або лиж.
ПЕРЕДОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
Концепт Discovery заповнений передовими технологіями, що розробляються компанією Jaguar Land Rover. Це неймовірно інтелектуальні пристрої з широкими функціональними можливостями, що роблять поїздки як водія, так і пасажирів безпечними та розумними, забезпечуючи ширші можливості для обміну інформацією та зв‘язку, ніж коли-небудь.
Лазерні фари
Фари концепту Discovery обладнуються лазерними діодами у поєднанні з світлодіодними ходовими вогнями. Ці пристрої є наступним поколінням технології автомобільного освітлення. Вони використовують люмінесцентні виступи з лазерною активацією, що випромінюють дуже яскраві та рівномірні промені чистого білого світла. Потужність лазерних світлових променів додає відстань більше 300 метрів до діапазону фари, а якість самого світла, що рівномірне та чисте і не має жодних плям або точок, ближче до денного, ніж будь-який інший вид штучного освітлення. Все це сприяє чудовому та значно оптимізованому огляду на дорозі.
Інтелектуальна технологія заниження та відслідковування від компанії Jaguar Land Rover використовує камери з високою роздільною здатністю для автоматичного виявлення та оцінювання автомобілів, що наближаються, негайно занижуючи відповідні частини променю, щоб запобігти осліпленню інших учасників дорожнього руху, та налаштовуючи іншу частину променя для підтримки ідеального огляду в усіх дорожніх ситуаціях.
Значно посилюючи впевненість і знижуючи втому водія, зменшуючи осліплення та усуваючи необхідність знімати руки з керма для налаштування функції заниження променів світла, лазерні фари мають на меті створення колосальної різниці в автомобільній промисловості, значно підвищуючи рівень безпеки на дорозі. Крім того, лазерне освітлення має додаткову перевагу у надзвичайній компактності, адже вони становлять одну десяту розмірів світло діодів за величиною величиною, що відкриває безліч можливостей для дизайну та інженерного проектування.
«Розумне» скло та інтерфейси управління для пасажира
Концепт Discovery також передбачає дійсно футуристичну технологію, що радикально змінить можливості для водія та пасажирів – «розумне» скло. Цей найсучасніший пристрій здатний передавати зображення у стилі екрану комп‘ютера, але при цьому він, як звичайне скло, абсолютно прозорий. «Розумне» скло використовується у всьому скляному обладнанні концепту Discovery – в усіх вікнах, у панорамному даху, а у поєднанні з відповідною технологією розташування панелі приладів – у лобовому склі, відкриваючи при цьому світ вражаючих можливостей.
Технологія доповненої реальності передбачає накладання поточної інформації на зовнішній вигляд оточуючих об‘єктів, як їх сприймають водій та пасажири через вікно. «Розумне» скло у вікнах може працювати разом з датчиками руху очей та навігаційною системою автомобіля, виявляючи, наприклад, що один з пасажирів автомобіля спостерігає по дорозі за певною визначною пам‘яткою, та демонструючи цьому пасажирові відповідну інформацію, таку як навігаційні чи туристичні відомості. Далі їх можна буде перенести безпосередньо на екран інформаційно-розважальної системи на спинці сидіння пасажира або, додаючи функціональності персональним пристроям пасажира, навіть у підключений у док-порти планшет або смартфон.
Властивості проектування зображень «розумного» скла також поліпшують огляд через вікна. Наприклад, паркування у вузькому просторі, рух заднім ходом з поворотами або паркування причепа полегшується шляхом спрямування даних камери на «розумне» лобове скло водія, розширюючи поле зору.
Графічні властивості «розумного» скла покращують засоби контролю середовища у кабіні та функцій конфіденційності. Так, вікно можна рухом пальця затемняти у нескінченній градації або повністю припинити доступ світла, у той час як панорамний дах також має опцію відображення заставок у стилі комп‘ютерних скрінсейверів на різний настрій. Від показу заспокійливого зображення зоряного нічного неба під час руху у місті і до демонстрації зимовим вечором чистого синього неба, що можна побачити влітку, – «розумне» скло на панорамному даху дозволяє вам створювати будь-який настрій.
У концепті Discovery особливий наголос робиться на неперевершеній інформаційно-розважальній системі для всіх пасажирів. Індивідуальні 10-дюймові екрани з високою роздільною здатністю вбудовані у спинки чотирьох сидінь, для пасажирів на першому правому сидінні та середньому сидінні другого ряду передбачені екрани на консолі. Кожен пасажир має не лише повний відео- та інтернет-доступ через захищену вбудовану WiFi-мережу автомобіля та можливість підключатися до даних з «розумних» стекол у вікнах, а й може завдяки вбудованим камерам над кожним екраном здійснювати відео-дзвінки будь-якому іншому пасажиру концепту Discovery і вести звичайну бесіду обличчям до обличчя, уникаючи необхідності повертатися. Док-порти, вбудовані у розкладні підноси на спинках сидінь, дають можливість підключення персональних смартфонів і планшетів до системи автомобіля. Екранами можна управляти жестами, наприклад, рухом правої або лівої руки можна змінити режим, а обертанням пальцю – збільшити або зменшити гучність.
Управління жестами
Цілий ряд інших функцій концепту Discovery можна контролювати інтуїтивними жестами, що є наступним поколінням інтерфейсів управління. Дослідники Jaguar Land Rover розробили тонко налаштовані датчики руху, що чітко визначають цілеспрямовані рухи руки або пальцю, уникаючи таким чином можливості ненавмисної активації функцій. Окрім інформаційно-розважальних систем пасажирів, жестами можна відкривати та закривати усі двері автомобіля, включаючи задні, управляти освітленням та сигналами повороту, активувати селектор коробки передач, а також затемняти чи посилювати освітлення у салоні.
НЕПЕРЕВЕРШЕНІ ВСЮДИХІДНІ ЗДІБНОСТІ
Автомобіль Discovery, справжній прихильник путівців і зелених ланів по всьому світу, має горду історію подолання суворих випробувань сухопутних експедицій. Остання з них, «Подорож Discovery», відбулась у 2012 році, коли мільйонний автомобіль пройшов 12 800 кілометрів від Бірмінгема, Великобританія, до Пекіна, Китай.
Концепт Discovery продовжує цю традицію. Від свого дизайну і до притаманних можливостей технічних систем кожен сантиметр цього автомобіля – це не лише Land Rover, а й втілення найбільш досконалого з експлуатаційної точки зору автомобіля Land Rover серед усіх, що колись створювались. Концепт Discovery демонструє спрямування на найсучасніші всюдихідні технології, розроблені компанією Land Rover, що забезпечують найвищу функціональність на будь-якій місцевості від автошляхів і до гірських піків.
Пристрій дистанційного управління рухом
Ця функція дає водієві можливість маневрувати автомобілем на дуже низькій швидкості, не знаходячись фактично у його кабіні, за допомогою додаткового ротаційного механізму центральній консолі, а також через смартфон або планшет. До можливих сфер застосування входять:
• екстремальний рух бездоріжжям, де іноді безпечніше та легше сантиметр за сантиметром просувати автомобіль через перешкоди із зовнішнього зручного положення;
• приєднання до причепу
• рух через ворота, коли водій може уникати необхідності постійно виходити з автомобіля та повертатися до нього, адже він зможе просто відкрити ворота та завести автомобіль за допомогою пристрою дистанційного управління рухом, а вже потім закрити ворота й сісти в автомобіль.
Пристрій дистанційного управління рухом має простій та легкий для використання інтерфейс, зашифрований доступ і можливість експлуатації лише через локальну WiFi-мережу автомобіля, що безпечно та захищено вкладає можливість управління автономним автомобілем в руки водія. Лазерне сканування рельєфу місцевості
До числа систем оптимізації можливостей водія входить функція лазерного сканування рельєфу місцевості. Протитуманні фари концепту Discovery Vision здатні випромінювати інфрачервоні промені, що використовуються для сканування дороги попереду, складання мапи місцевості та виведення отриманого зображення на багатомодульний екран з високою роздільною здатністю. Ця функція забезпечує водія життєво важливою візуальною інформацією та допомагає оцінювати рельєф місцевості під час руху у найскладніших умовах бездоріжжя.
Функція лазерного проектування
Під час руху як по шляхах, так і по бездоріжжю лазерні технології концепту Discovery пропонують додаткову можливість – лазерне проектування. Так, промені лазера налаштовуються на певні кольори видимого діапазону та використовуються для проектування візуальних зображень на дорогу. Ця функція має безліч корисних сфер застосування, серед яких демонстрація для інших водіїв попереджувальних трикутників на асфальті позаду автомобіля у разі зупинки або проектування орієнтирних точок на дорогу, стіни та будь-яку місцевість, щоб допомогти водієві оцінити ступінь обмеженості простору та паркуватися у вузьких місцях або рухатися по завантажених шляхах.
Прозорий капот
Ще одним способом підвищення огляду водія та покращення можливості оцінювати дорожні умови є інноваційна система прозорого капоту компанії Land Rover. Камери під решіткою радіатора автомобіля відсилають відеосигнал із зображенням рельєфу місцевості, що долає автомобіль, проектуючи його на панель приладів на лобовому склі. Накладаючи зображення з лінії прямої видимості водія, що охоплює зону капоту, на панель приладів на лобовому склі, система ефективно створює так би мовити прозорий капот з оглядом місцевості у напрямку руху передніх коліс, покращуючи таким чином візуальну здатність водія та його впевненість.
Функція реагування на рельєф місцевості
Наступне покоління культової багаторежимної системи подолання рельєфу місцевості поєднує та забезпечує обмін даними між усіма цими удосконаленими технологіями, до числа яких також входить система автоматичного контролю стійкості під час спуску, антипробуксовувальна система на вологій траві, автоматична функція підвищення або пониження передачі, система поліпшення рульового управління на малих швидкостях і функція допомоги під час подолання броду.
Terrain Response не лише аналізує стан поверхні, яку долає автомобіль, чи то сніг, лід, бруд, трава, вода, каміння, колії, асфальт, гравій, пісок, похила поверхня тощо, а й заздалегідь передбачає майбутні умови руху за допомогою системи лазерного сканування рельєфу місцевості та спрямованих уперед камер, а також негайно активує відповідну систему для найкращого реагування на цей тип місцевості та взагалі ситуацію.
Система допомоги під час подолання броду – це нова функція на основі датчиків, що використовує лазери для оцінювання глибини води попереду ще до того, як автомобіль почне долати брід, та інформує водія про технічну здійсненність майбутнього маневру.
Всюдихідні функції концепту Discovery дають можливість розрізняти рівні оптимізації руху:
• Контроль руху для високої прохідності – круїз-контроль для високої прохідності на малій швидкості, що забезпечує векторизацію крутного моменту для напівавтономного руху бездоріжжям на стабільній швидкості;
• Інструктор з високої прохідності – для тих, хто більше схильний до ручного управління. У цьому випадку водій обирає з меню тип місцевості, яку він долає, після чого отримує рекомендації щодо того, які всюдихідні функції слід активувати для найкращого реагування;
• Удосконалений інструктор з високої прохідності – система прокладає особливий маршрут на мапі місцевості, виведеної на дисплей за допомогою функції сканування рельєфу місцевості, та крок за кроком пропонує відповідні системи, що допоможуть пройти його.
Системи концепту Discovery пропонують безліч рівнів автономної роботи, а тому водій завжди має вибір щодо бажаної чи необхідної участі у подоланні місцевості.
Надаючи покращений огляд і можливості щодо прийняття рішень, вони спрямовані на забезпечення водія більшим обсягом достовірної інформації у належний час, допомагаючи просуватися по нездоланній на перший погляд території та формуючи відчуття більшої впевненості, безпеки та захвату на будь-якій місцевості.
Слідкуйте за емоційно насиченими новинами по мірі розгортання подій протягом наступних двох тижнів на сторінках компанії Land Rover у Facebook https://www.facebook.com/LandRoverUkraine, а також приєднуйтесь до розмови, використовуючи #ReadyToDiscover.



21 декабря 2017

Тюнинг-ателье Carlex преобразило пикап Toyota Hilux

Польское ателье Carlex поработало над Toyota Hilux. Подготовленная программа тюнинга предусматривает изменение экстерьера и интерьера автомобиля. По словам представителей фирмы, в новинке воплощены лучшие черты пикапов.


13 декабря 2017

Шпионы сфотографировали серийный кроссовер BMW X2

В распоряжении издания Motor1 оказались шпионские снимки серийного кроссовера BMW X2. Машину, лишенного какого-либо камуфляжа, сфотографировали во время транспортировки в Германии.


10 декабря 2017

Infiniti опубликовала тизеры нового QX80

Компания Infiniti решила «подогреть» интерес к флагманскому внедорожнику QX80 следующего поколения и распространила в Сети его несколько тизерных изображений. Опубликованные снимки дают представление о дизайне новинки.


11 октября 2017

Автомобили ŠKODA стали участниками самой крупной выставки электроники в Украине СЕЕ 2017

В рамках масштабной выставки электроники СЕЕ 2017 «Еврокар» представила новинки модельного ряда ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA RAPID и самый ожидаемый автомобиль года – ŠKODA KODIAQ.


11 октября 2017

ŠKODA AUTO выпустила 20-миллионный автомобиль

На автомобильном заводе ŠKODA AUTO в Квасинах был выпущен 20-миллионный автомобиль. «Юбилейным» стал ŠKODA KAROQ, производство которого стартовало в июле текущего года. Чешский производитель прошел очередной важный этап в истории и продемонстрировал успешную работу компании в рамках стратегии.


03 октября 2017

Новая система прямого урегулирования убытков по ОСАГО

Автомобилистам Украины стоит внимательнее подходить к выбору страховой компании. Начало 2016 года ознаменовалось для владельцев транспортных средств появлением новой системы прямого урегулирования убытков по ОСАГО.


Все новости