07 сентября 2017

З Інтернету – на подіум: за тиждень до Франкфуртського автосалону SEAT представляє головні новинки бренда

З Інтернету – на подіум: за тиждень до Франкфуртського автосалону SEAT представляє головні новинки бренда

/ На ексклюзивній інтернет-конференції компанія SEAT продемонструвала пресі свої останні досягнення
/ Leon CUPRA R - найпотужніша модель SEAT
/ Світова прем'єра SEAT Arona відбудеться на автосалоні, а замовлення почнуть приймати 12 вересня 2017 року
/ Інноваційний цифровий помічник Alexa з голосовим управлінням від Amazon - найбезпечніша комунікаційна технологія
/ SEAT оголосить фінальні варіанти назви великого позашляховика
/ Вихід нового SEAT Ibiza 1.0 TGI із двигуном на стисненому природному газі - черговий крок до використання чистих й ефективних джерел енергії
На інтернет-конференції (http://iaawebconference.seatprapp.com) Президент SEAT Лука де Мео (Luca de Meo) продемонстрував журналістам головні новинки прийдешнього Франкфуртського автосалону.
Arona й Leon CUPRA R з'являться на центральному стенді першого дня, а кожну модель презентуватимуть окремо. У вівторок 12 вересня о 12.15 розпочнеться прес-конференція, де Президент SEAT Лука де Мео розповість про результати компанії, представить Arona, Leon CUPRA R, голосовий сервіс Alexa й оголосить фінальні варіанти назви великого позашляховика. По обіді члени Виконавчого комітету проведуть дві лекції для преси. О 15 годині віце-президент SEAT із продажів і маркетингу Уейн Ґріффітс (Wayne Griffiths) та віце-президент SEAT з досліджень і розробок д-р Матіас Рабе (Matthias Rabe) продемонструють новий Leon CUPRA R, представлять пов'язані з CUPRA майбутні бізнес-проекти. О 16.30 віце-президент компанії Amazon Нед Кьюрік (Ned Curic), відповідальний за розробку Alexa, і Матіас Рабе розкажуть про інтеграцію асистента з голосовим управлінням у модельний ряд SEAT.
Нині один з найкращих періодів в історії іспанської автокомпанії, яка за останні чотири роки досягла зростання на 30%. Торік SEAT продав майже 410 000 машин й отримав найбільший операційний прибуток у своїй історії - 143 мільйони євро. За вісім місяців 2017 року реалізовано понад 310 000 автомобілів (+13% проти аналогічного періоду минулого року). Це найкращий результат із 2001 року.
Збільшення продажів у 2017 році позначилося на фінансових показниках SEAT за перше півріччя. Операційний прибуток за шість місяців поточного року зріс на 40,9%, порівняно з аналогічним періодом 2016 року, і сягнув рекордних 130 мільйонів євро. Водночас оборот у першому півріччі зріс на 12,7% - до 5,054 мільйона євро.
CUPRA R, НАЙПОТУЖНІША ЕКСКЛЮЗИВНА МОДЕЛЬ SEAT - ТІЛЬКИ «LIMITED EDITION»
Новий SEAT Leon CUPRA R, безперечно, зацікавить відвідувачів Франкфуртського автосалону. Найпотужніша в історії SEAT серійна модель стане заразом ексклюзивною, адже планують випустити лише 799 автомобілів. Новий Leon CUPRA R буде доступний із 6-ступеневою механічною коробкою передач потужністю 310 к.с. та із 6-ступеневою трансмісією DSG з подвійним зчепленням, обидві версії - передньоприводні. В екстер'єрі привертають увагу ексклюзивні карбонові вставки переднього й заднього спойлерів, бокові обвіси, задній дифузор та декоровані під мідь корпуси зовнішніх дзеркал.
Стильні колісні диски гармонійно поєднуються з арками, а завдяки новому дизайну передньої частини довкола повітрозабірників автомобіль має ще потужніший вигляд. SEAT Leon CUPRA R почнуть продавати наприкінці 2017 року. Щасливі власники вподобають оздоблений карбоном і міддю салон авто, а також оббиті алькантарою кермо й важіль селектора коробки передач. Будуть доступні три варіанти кольорів кузова - чорний Midnight Black і сірий Pyrenees Grey (як безкоштовні опції) й ексклюзивний матово-сірий Matte Grey.
До того ж новий Leon CUPRA R має змінені кути встановлення передніх коліс, адаптивну підвіску, гальма Brembo й нову випускну систему. Отже, найспортивніша і передусім - унікальна модель чекає на 799 найвибагливіших прихильників марки.
НОВИЙ SEAT ARONA – СВІТОВА ПРЕМ’ЄРА
З випуском Arona компанія SEAT виходить на ринок компактних кросоверів. Продажі Arona стартують безпосередньо на Франкфуртському автосалоні, адже замовлення прийматимуть уже в день публічного дебюту моделі. Перші автомобілі доставлять замовникам наприкінці листопада, а з діапазоном цін для Німеччини й Іспанії ознайомлять першого медіа-дня.
Arona посідає друге місце в лінійці кросоверів після Ateca. Авто створили на платформі MQB A0 так само, як Ibiza, і повністю виготовляють на заводі в Марторелі. Автомобіль вирізняється дизайном, компактними розмірами, широкими можливостями для персоналізації й новітніми технологічними рішеннями в царині комунікацій і безпеки. Тож буденні поїздки в новому кросовері будуть ще яскравішими.
Arona знаменує черговий етап наймасштабнішого розширення продуктів компанії, в рамках якого світ уже побачили Ateca, оновлений Leon і новий Ibiza, а наступного року з'явиться великий позашляховик.
Alexa від Amazon - ваш персональний асистент
Компанія SEAT першою серед європейських автовиробників оснастить свої автомобілі інтерактивним голосовим сервісом Alexa: до кінця поточного року його встановлять на Leon й Ateca, а наступного року - на Ibiza й Arona.
На Франкфуртському автосалоні SEAT оголосить про партнерство з компанією Amazon, яка розробляє інтерактивний голосовий сервіс Alexa. Їхня співпраця спрямована на інтеграцію інтелектуальних рішень та оптимізацію часу за кермом.
Alexa підкаже водієві, куди їхати, як дістатися до найближчого дилерського центру чи де перекусити. І це тільки перші кроки, адже еволюція Alexa й інтеграція сервісу в автомобілі SEAT щойно почались.
Фінальні варіанти назви великого позашляховика SEAT
Усі нетерпляче чекають голосування за ім'я найбільшого кросовера компанії. На другому етапі ініціативи #SEATобираєІм'я 10 130 пропозицій скоротили до дев'яти, а 12 вересня оберуть фіналістів.
Третій кросовер компанії, що з'явиться наступного року, матиме назву однієї з іспанських місцин:
Abrera -- Alboran -- Aran -- Aranda -- Avila -- Donosti -- Tarifa -- Tarraco -- Teide
Список фіналістів оприлюднять 12 вересня на прес-конференції на Франкфуртському автосалоні. Відтоді й до 25 вересня всі можуть голосувати за вподобану назву на seat.com/seekingname і seat.es/buscanombre. Виграє ім'я з найбільшою кількістю голосів. Назва нового кросовера SEAT стане відома до 15 жовтня.
Переходимо на стиснений природний газ
Автомобілі SEAT на стисненому природному газі надають покупцям більше можливостей для вибору. Такими є успішні Leon і Mii, а невдовзі стане й Ibiza. Новий SEAT Ibiza 1.0 TGI у Франкфурті символізує ставлення автокомпанії до природного газу як до чистого та ефективного пального. Адже це екологічна альтернатива як традиційним варіантам привода, так й електродвигуну. До того ж авто на стисненому природному газі поєднує переваги бензинового й дизельного двигунів, бо викидає на 85% менше оксиду азоту за дизельний мотор і на 25% менше СО2 та інших аерозолів, ніж бензинові агрегати.
Завдяки гнучкості модульної платформи MQB A0 увесь модельний ряд Ibiza, включно з Ibiza 1.0 TGI, виготовлятимуть на одному конвеєрі. Тож випробування автомобіля, контроль якості, надійності та сертифікацію проводитимуть за єдиними стандартами SEAT, які гарантують незмінно високий рівень безпеки, комунікаційних можливостей, дизайну, комфорту, точності виготовлення й плавності ходу усієї лінійки нового Ibiza.
Модель Ibiza 1.0 TGI має три паливні баки - один для бензину та два для стисненого природного газу. Двигун чудово працює на обох видах пального, тож комбінований запас ходу сягає майже 1200 км (390 км на стисненому газі), а рівень викидів CО2 під час руху на стисненому газі становить лише 88 г/км. Жодна технологія привода не здатна конкурувати з Ibiza 1.0 TGI щодо запасу ходу, а головна відмінність від електромобілів - водієві не потрібно хвилюватися про рівень заряду акумуляторної батареї. Ibiza 1.0 TGI доступний у комплектації Style і вирізняється низькими експлуатаційними витратами завдяки меншій вартості газу й економнішому двигуну.



21 декабря 2017

Тюнинг-ателье Carlex преобразило пикап Toyota Hilux

Польское ателье Carlex поработало над Toyota Hilux. Подготовленная программа тюнинга предусматривает изменение экстерьера и интерьера автомобиля. По словам представителей фирмы, в новинке воплощены лучшие черты пикапов.


13 декабря 2017

Шпионы сфотографировали серийный кроссовер BMW X2

В распоряжении издания Motor1 оказались шпионские снимки серийного кроссовера BMW X2. Машину, лишенного какого-либо камуфляжа, сфотографировали во время транспортировки в Германии.


10 декабря 2017

Infiniti опубликовала тизеры нового QX80

Компания Infiniti решила «подогреть» интерес к флагманскому внедорожнику QX80 следующего поколения и распространила в Сети его несколько тизерных изображений. Опубликованные снимки дают представление о дизайне новинки.


11 октября 2017

Автомобили ŠKODA стали участниками самой крупной выставки электроники в Украине СЕЕ 2017

В рамках масштабной выставки электроники СЕЕ 2017 «Еврокар» представила новинки модельного ряда ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA RAPID и самый ожидаемый автомобиль года – ŠKODA KODIAQ.


11 октября 2017

ŠKODA AUTO выпустила 20-миллионный автомобиль

На автомобильном заводе ŠKODA AUTO в Квасинах был выпущен 20-миллионный автомобиль. «Юбилейным» стал ŠKODA KAROQ, производство которого стартовало в июле текущего года. Чешский производитель прошел очередной важный этап в истории и продемонстрировал успешную работу компании в рамках стратегии.


03 октября 2017

Новая система прямого урегулирования убытков по ОСАГО

Автомобилистам Украины стоит внимательнее подходить к выбору страховой компании. Начало 2016 года ознаменовалось для владельцев транспортных средств появлением новой системы прямого урегулирования убытков по ОСАГО.


Все новости